Wednesday, November 4, 2009

Baby In Romper Contest


DATELINE : 24/11/2009


Contest kali ni dianjurkan oleh http://aslindaa.blogspot.com/..

"
" BABY IN ROMPER CONTEST "

"

JOM TGK T&C nyerr:

1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest'[hanya tajuk ini yang diterima]
2. upload gambar baby anda yang beromper ittew[overall tak masuk senarai tau!]
3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah[sila nyatakan tarikh lahir. yang oberdos umur tu.. mintak mahap yo...]
4. bermula dari harini hingga 24 nov[sempena birthday adeeb lewww]
5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper[tiada unsur paksaan]
6. pastikan ada link me & kodai me sekali[hak ni ada unsur-unsur paksarela hoccay~!!! ]
7. juga di bloglist anda[wajip]
8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified[nasib kome la yer...]
9. no votes, no slogan[korang senang, saya pun tak poning kehkehkeh!!!]
10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja[senang saya nak jengah nanti]
11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer..[jangan
luperrrr...]
"

"
Berikut adalah pic yang dipertaruhkan :


Pic 1

~ masa ni asya berumur dlm 7-8 hari ~

PIC 2

~ berumur 2 bulan ~

BUKTI ROMPER:



PIC 3

~ Berumur 3 Bulan ~

BUKTI ROMPER :

PIC 4

~ berumur 6 bulan ~

BUKTI ROMPER :

PIC 5

~ berumur 10 bulan ~

BUKTI ROMPER

PIC 6


~ haaa.. ni pic y t'latest..Diambil pd 30/10/09 ~

BUKTI ROMPER :


NAMA : NUR FASYA AFRINA BINTI MOHD FAIN


DOB : 3 NOVEMBER 2008


~~> So, sekian sajer pic y sy upload.. Harap pihak pganjur dpt mmilih maner y terbaik.. Lg pun aritu pihak pganjur dah mjawab ptanyaan sy samaada blh upload lbh dr 1 pic... So, jawapannya, BOLEH... Tq... Kalu ikt hati IBU sy ni, cam nk letak byk lg... Ape2 pun, sbrang kkurangan hrp dimaafkan... TQ...

1 comment:

kakngah said...

checked.
gud luck sweetie!

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)