Tuesday, December 22, 2009

"My Lovely Baby With Pacifier Contest"

Dateline : 30.12.2009

Contest y dianjurkn o Mummy Hawa ni btl2 menarik hati & amat sesuwai dgn si Asya y xleh lps dr puting kosong tu... Haaaa...Asya..tgk bibir kakak tu.... dah jd seksisss.... kalu asya isap lg... nanti jd camtu bru tau... Sbnarnya, sjk dr awl lg xnak ajr asya isap puting kosong ni.. Tp..smpai la umur dia 2 bln, masa tu asya start nangis.. Akhirnya,, papa Asya try la beli puting kosong, konon2 xnak bg asya nangis.. Last2... dah jd 1 kmestian puting tu melekat kat mulut.. Baru2 ni mcm2 cara digunakan utk buang habit tu... Org srh celup sirap.. sy pun celup sirap n bg asya isap.. Tp hampehhh... lg sedap dia isap... smpai mrah bibirnya.. Pahtu, org srh sapu asam jawa, sy pun ikut jer... mmg tempek byk giler... Buat la muka geli-geleman skejap...Pahtu,, trus dia isap je... Alahai.... Camner nak hilangkan habit ni????

Ok.. Sape2 nk join contest ni blh refer kat sini .

"

"

Pacifier 1

Pacifier 2

Pacifier 3

Pacifier 4

NAME : NUR FASYA AFRINA BINTI MOHD FAIN

DOB : 3.11.2008

AGE : 1 YEAR ++

~~ THAT'S ALL TQ ~~

7 comments:

LeEyA said...

byk nya pacifier dia.. syiqah sgt susah nk diajar pakai pacifier..

LYaFRINA said...

Leeya : Ok la tu kalu dia xnak guna... baik jgn ajr.. nanti ssh.. kat mulut tu asyik nak melekat j dgn puting 0 tuuu...

PertMuffin said...

salam ziarah..
ok, entry checked and approved :)
thanks sudi join contest.

kiss for baby and good luck

hawa @ pertmuffin

ieyza said...

banyak tol pacifier asya...asya tak kisah ke kalau tukar2 pacifier ni lya??kalau nisa laa kan...merajuk habis kalau tukoo...pening kepala nie..x tahu camner nak ajor dier supaya jgn isap lagi puting tu...

LYaFRINA said...

pertmuffin: TQ tuan pganjur...

ieaza: kalu nk p kemana-mana... ksemua puting dia msti dibwk... dia suka tukar2.. kdg2 klako tgk aksi dia... time nk tukar j.. trus dia jtuhkn dr mulut puting tu.. msukkn puting y lain...

LisaVsKhusairi said...

wah meriahnyer pacifier asya...my raisya xnk pacifier yg lain..cuma 2 jer yg dia pakai..n hnya satu jer yg betul2 lekat ngn dia...yg biasa jer...ikutkn koleksi mmg byk sgt cz tiap kali p shopping or kedai baby mesti ngap 1 pacifier tp tup2 raisya xnk skrg koleksi dh 6 pakai just 1..huhuhu..agak membazir gak rasanyer..hehe..tp mmg xboleh tahan tgk design2 yg ciut miut...

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)