Wednesday, March 31, 2010

My One Cafe

Oleh kerana kelmarin saya berpuasa.. So, semalam saya berbuka puasa di My One Cafe. Cafe ni baru lagi dibuka.. Lebih kurang sebulan lebih..Kat sini juga boleh layari internet dengan percuma..(bestttttt!!)

So... ini yang saya order... Untuk saya Laici Ais & Fai Milo Ais..
Asya???? Tu PUTING dia tu.. daaa cukup!!

Menunya pula... Fain order Nasi Tomato.. . Fain kata OK nasi tu.. Dan saya Mee Kari...Errmmmm,, boleh tahan sedap.. Tapi kalo lg pedas bru best.. Asalnya saya nak makan Mee Chalong..tp xde la plok.. Utk asya order nugget n sate tu utk pcuci mulut. Act...pada asalnya sy ingat cafe ni sediakan western food.. Rupa2nya dia makanan y dsediakan dsini semuanya makanan melayu kita sprti nasi lemak, nasi minyak, nasi himpit, segala jenis mee..

Dekorasi cafe ni pula bertemakan moden dgn mgunakan tema kaler merah+hitam.. Cukup menarik.. Di bahagian tengah ruangan cafe ni diletakkan meja ala2 bar ...

Tu diaaaa..... Dia datang je sini, habis hancur & bising cafe ni.. hikkhikkhikkk... Bsepah makanan.. Tu la, nak suap..tp degil nak makan sendiri
****
**
*
~ Odway nak pegi cafe... susah sungguh!!! asyik nangis nk ikut papa dia je~

20 comments:

Sharinginfoz said...

macam ok aja cafe ni... apa yang penting sodap, harga berpatutan dan service ok...

Jom Carrefour Express

Nombor Kat McD???

Zaidah said...

klu selalu makan mcam tu kan best .... rajinyer lya berpuasa...skrang nie zai dah tak berapa rajin plak buat puasa sunat..malaslah tu..hehehe

LYaFRINA said...

Sharinginfoz:-
mmg cafe ni ok.. tp lokasinya..
service pon nod bad.. hheheheh

Zai:-
waa... lya puasa ganti la.. sebln nk gnti ni.. thn lps lya sakit msa puasa..

alyyani said...

rapat nye asya dgn papa dia kan? sampai nangis2 mcm tu sekali. wah, banyak nye juadah berbuka itu :)

LYaFRINA said...

Alyyani:-
mmg asya rpt sgt2 dgn papa tu.. aper2 hal smua nk dgn papa tu..
hehehehe.. lapooooo

LYaFRINA said...

SHARINGINFOZ:-
ermmm.cafe tu mmg ok... tp lokasi jer..

ZAI:-
huhuuu..lya pose ganti la.. sebln nk kna ganti ni.. thn lps lya skit time bln pose tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cian Asya..
Mama ngan papa minum
Laici & milo Ais..
Asya puting jer..hehehe.. :)

Lya..Mknan tu nampak sedap lah..

Lily ni belum lg ganti posa..
X lama lg posa..
pejam celik..pejam celik..dh masuk bln posa..Tp posa yg lalu x ganti lg.. :D

zue @ annaleeya said...

bila nak ganti pose nih???? adoyaiii.... musim panas plok skang nih...

best nmpk mee kari tuh... wahhh... sonot asya main kt cafe tuh... org tak ramai erk lya???

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

ala siannyer asya nak ikut papa ye...mesti manje dengan papanyer kan...dapnyer makanan...terliur la pulak

~aSHa~ said...

elooo tayang...
yu ni kan cepat tul kalo ada kedai baru..cepat je pg ye....leh jadi duta restoran area kemamang la yang..

eh asha dan tgk blog yg lya bagi tu....nice....cool...tapi entry dia takde kotak2 jugak....tapi very nice

~aSHa~ said...

tq laling ye...

ops komen lagi..ehehehhee

LYaFRINA said...

ANJE:
a ah.. asya tu rpt dgn papa dia.. xleh brenggang..

ASHA:_
heheheh.. bisa ajer jd duta.. bisa rasain keglemerrannn.. hehehehee..
itu ar..lawokn blog dia.. tnang jer.. heheheheh...

haaa.. komen byok2...

LILY:-
hehehehe.. itu jer y sesuai utk asya.. air dia dah bwk dr rmh..
haaa.. cpt2 la ganti.. nanti xsmpat

lia said...

design dalam lawaaaa..... kalau lia, mcm xmasuk sbb assume mahal (mode kedeku kui3)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waa.. buke pose kt restoren ekk..
kat mane lokasi one cafe tu?
leh try skali bler balik sinung..
re: Lya, plan la reunion tu..
insyaAllah, kalo x de aral, i polo.. =D

Ain said...

mcm sunyi jer cafe ni lya...

tak ramai pelanggan erk...

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

menarik cafe nih

LYaFRINA said...

LIA:-
a 'ah.. design mmg lawo.. suka..
heheheh.. harga makanan tu standard jer.. sama harga mcm mkn kat warung biasa...

LEILY:-
hehehehehe... dekat jer ni.. depan bgunan VIVID Business.. Try la..

AIN:-
haaa.. btul tu.. mmg sunyi pon.. n time tu lya je customer y ada.. lokasi tu x strategik..

CRAZYBEAUTIFUL:-
ermm.. mmg agk mnarik.. tp tema cafe ni x sesuai dgn menu dia.. hhehehe.. kna ada pnambahbaikan lg.

oYa said...

wei mek kedai ni katne

LYaFRINA said...

Oya:-
ni dekat dpn VIVID Business.. kat area BOMBA.. g silau2 sket.. dkt peh dgn opis mu.. ahhhahiiiii...

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)