Thursday, April 8, 2010

BLOG Cahaya Hatiku SUDAH DIJELAJAH Oleh BEN ASHAARI


Kusssss.... Blog ini sudah dijelajah... Wowwwww.. mmg hebat penangan BEN ASHAARI ni..
Sebaik saje BEN ni membuat posting tentang 

Dalam masa tak sampai 30minit follower saya bertambah seramai 16 orang.. Dan komen di shoutbox saya datang bertimpa-timpa.. Apa-apapun terima kasih atas segala usaha yang dilakukan oleh BEN bagi memperkenalkan blogger baru..  Selain itu saya mengharap sesiapa yang telah menjelajah di blog saya ini sudi menghulurkan bantuan untuk  HARYANI.

Untuk dijelajah, anda xsemestinya perlu join GENG BLOGGER.. Kalu nak join pon ok, sebab ianya memberi manfaat utk anda. Tq ASHA krn membawa sy ke GENG BLOGGER.
Untuk dijelajah oleh BEN :-
Saya telah DIJELAJAH... Anda bila lagi???

pssstt:- penambahan skit.. kebaikan geng blogger(GB) ni... tiap kali blog kita update org akan tahu & sedar walau pon seseorg org tu x follow blog kita..Dengan syarat, setiap kali kita buat n3 baru, pastikan kita login dlm GB n PING n3 baru tu. Untuk join GN hanya daftar di http://www.gengblogger.com/. Opppsss... sesiapa y nk join GB msti ada FB yer.. Selepas anda daftar, terus ping n3 anda.. Dan utk seterusnya, setiap kali slps post n3 baru, pastikan anda login di GB n ping n3 anda. Utk melihat n3 popular anda just klik profail di GB. Kat GB anda blh jumpa lg ramai kawan... Ok... selamat menjoinkan diri..huhuhuuuu... sy rase penerangan sy ni cam belit2 j.. xpndai ar nk x-plain..

~~~> Profail saya di GB... Klik Sini

13 comments:

Ain said...

nak jugakkkk.....

nanti nak buat n3 la....

Siti said...

lya: caman nak join geng blogger tu yer?

LYaFRINA said...

AIN:-

sila..sila...
selamat maju jaya ain...

----------------------------------

SITI :-

link GB tu ada kat dalam posting.. just daftar j

nursarah said...

perkataan 'dijajah' macam tak bape sewai la,(bunyi cam tak merdeka gitu. patutnya guna word 'dijelajah'.

Adry said...

amboi... minta dijajah tu... hahahaha


Adry @ http://www.adrysabry.com

LYaFRINA said...

SARAH :-

thanks sarah... lya dah tuko Word DIJAJAH ----> DIJELAJAH..

LYaFRINA said...

ADRY :-

heheheheh.. xdela.. tp harap, dpt la promote blog ni.. lg pon itu tujuannyakan.. act... sy nak rmai y bantu HARYANI tu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wahh..bestnyer ..
tahniah!!!

miemiey said...

rajinnya dia..........

LYaFRINA said...

LILY:-

hehehehhe.. thanks.. cuba ar skali..

----------------------------------

MIEMIEY:-

jom ar buat gak.. dia pon blh uptraffic gak ni.. hehehe

~aSHa~ said...

good luck dear...

eh ada back link ke link asha ye..tq tq...cayang lya..weekend ni p mana plak? mesti jalan2 lagi kan? bestnye

~ Lady ell ~ said...

hebat penangn ben ashaari ni.tahniah!anda menjadi perhatian..:)

LYaFRINA said...

ASHA:-

thanksssss...
sha jom ar join skali...
bila agi... mgu ni ada xtvt besttt punya.. tunguuuuuuuuuuuuuu!!

-----------------------------------

Lady :-

itu ar.. mmg dasyat...
bgus gak buat mcmni.. at least..org blh tau kwujudan blog2 baru..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)