Sunday, April 18, 2010

Kenali Karekter Melalui Tarikh Lahir


Ada yang menyatakan tarikh lahir mempengaruhi karekter & personaliti seseorang.. Sekadar untuk suka-suka .. Jom kita kenali karekter diri kita melalui tarikh lahir....

Saya : 10.3.1985

10 haribulan - Jujur, berterus terang dan berusaha mendapatkan apa yang diingini. Si dia mudah disenangi dan anda pula harus pandai mengambil hatinya.

Komen : Insyaalah akan selalu bersikap jujur dlm segala hal & aspek khidupan... Sememangnya saya akan berterus-terang kalo ada sesuatu perkara y timbul, TAPI sgt susah utk bterus-terang dlm sesetengah perkara... Haaa.. y bab berusaha tu, mmg betul.. sy cuba gak dptkan apa y sy ingini tanpa myusahkan sesiapa.. Paling x.. y terasa susah tu Fain la.. hehehehe... Mudah disenangi??? y tu hanya kwn2 & org sekeliling y dpt jawab n pandai ambik hati ni... xtau la... 
 
Fain : 31.10.1984
 
31 haribulan - Gemar bergaya dan pentingkan penampilan. Si dia juga sukakan gadis yang berpersonaliti.
 
Komen : amboi2... kemain lagi Fain ni... gemar bergaya & pentingkan personaliti, y ni betul la kot... Tp xtahan la bab2 sukakan gadis yang berpersonaliti... Ayoyoyoyoooo... sy ni berpersonaliti x??? alamak.. jgn2!!! Dah jadi laki & ayah org yer! (AMARAN KERAS!!)
 
 
 
Asya : 3.11.2008
 
3 haribulan - Sikap si dia sukar diramal. Lalu anda harus bersedia menghadapi sebarang kemungkinan. Si dia gemar melancong atau berkhemah, ini membuatkan si dia kekurangan masa untuk bersama.
 
Komen : Sukar diramal??? yang ni xtau lg.. Buat masa ni mama still tau apa y anak mama nak.. Mana x suka melancongnya.. dah pengaruh genetik mak bapak dia.. Masa dlm perut melancong dari hospital Kmn..k Hosp Kuantan ... k Hosp KL... Melancong naik ambulan lg.. heheheh.. Bila dah kuar, haaa.... ambik.. situ sini pergi tawaf.. Xpe, jauh perjalanan,luas permandangan!
 
Jom kenali karekter anda DISINI
 
**>Hukum Meletakkan Iklan Nuffnang, Google Adsense, Advertlets & Seumpamanya KLIK SINI

14 comments:

Siti said...

nak try gak la..jap lagiiii.hehe

LYaFRINA said...

Siti :-

sila..sila... tenangjiwabatin!!

Ain said...

tarikh lahir pun mempengaruhi karekter jugak ya....

apa la karektor orang yg lahir awal bulan....

kena check nie....

Ain said...

opssss, ain sama ngan asha....

kalau boleh nak berjalan jer kerjanya....

hahaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily pon nk cuba gak.. :)
Asya suke melancong yer..
Btul2..jauh perjalanan..
luas permandangan!! :D

LYaFRINA said...

AIN :

ntah la.. mybe kalo sama kbetulan kot,, apa2 pon, kt jdknnya utk suka2 jer...

**hehhehehe..sama dgn asya yer.. mmg kaki tu, merayap j kejenya.

-----------------------------------

LILY :

nampak gaya mcm suka j kalo p jln2... suka x henti2.. sama mcm mama dia.. cuba la tgk lily punya.

Zaidah said...

zai pun nak cuba jugaklah....nak tengok zai karektor ape..

LYaFRINA said...

ZAI:-

buat...buat.. jgn x buat

miemiey said...

opsss..kena cuba ni...hehehe...pic fain serius semacam tu...pemandu berhemah tu

Mak Su said...

maksu 19th

LYaFRINA said...

MIEMIEY:-

hehehehe..fain mmg serius time mandu.. konon2 bhemah la.. hehehe

-----------------------------------

MAKSU ;-

Try tgk... apa karekter d sebalik 19th tu..

Amy Syaquena said...

salam perkenalan...jemput juga ke teratak amy ye...

LYaFRINA said...

AMY:-

salam pkenalan..
ok..sy akan k teratak amy.. nanti dtg sini lg yer!!

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (139) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (62) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)