Wednesday, May 19, 2010

Kali ni saya tunjuk skill pulok!!! Oke???

Assalamualaikum & selamat pagi semua...
Macamana hari ni?? Ok k??? Saya dengan segan silunya nak cuba tunjuk skill memasak y sgt2 x pro ni...
Tu r... asyik tengok orang resepi orang lain jer....Kali ni.. meh r tgk skill saya y ntah aper2.. hehhehehhehee...
Olohhhhh... budak skolah pon blh buat ni....

******

***

**

*
MEMPERSEMBAHKAN

Chef Alya... kih..kih...kih...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Rasanya dah kenal kan????
*
*
*
*
*
*
*
Ermmm... best !!!!
*
*
*
*
*
*
*
Taraaaaaaaa

Hehehehehhe.. ini jer.. "JEPOT UDANG"

Cucur udang ni buat jumaat baru2 ni... Tiba2 jer jadi rajin..

" SELAMAT BERMAKAN DI PAGI RABU "
' makan jangan gelojoh yerrrr'


---> Pasal kelmarin.... ishhhhh.. sgt2 teruk...coming soon...

22 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dapnyee
tapi kita dokleh makang udang..gatal2 jdnye nnti huhuh

Nurkasih said...

hmm mesti ranggup ni..mintak cikit...ehehhe

mamalieyna said...

banyaknya udang..best2x.. ^_^ nyum2x..

h4ni3 said...

wahhh.. pagi2 makan jemput udang.. bestnyaa

~aSHa~ said...

bila nak ajak makan jemput2 ni laling

sarah shafie said...

sedapnye..nak2 ade udang tu..

AngahSayang2314 said...

cedapnyer jemput2 tue.. nak citit leh..hehehe

Zaidah said...

mesti sedap n lemak berkrim...lagi rangup..makan ketika hujan nie sodap...

zue @ annaleeya said...

tokleh makang udang sgt... gatal idung.. resdung maaaaa... huhu...

dalila said...

uish...meriah sungguh udang2 tu.. ni bukan jemput udang ni..ni namanyer udang celup tepung..baru sheshuai...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

kiter selalu wat udang goreng tepung...nampak sedap je nyam2

kella said...

morning lya! sedap gok jeput udang cicah sos! uhhh... lapar lah lya.. tolonggg!!!

fazilzura said...

fulaweiii ... besh nyeeeeee

fazilzura said...

fulaweiii ... besh nyeeeeee

kella said...

Lya sorry nak komen di sini..
setiap kali membaca entry lya pasal lya mengandung asya tu, setiap kali itu mata akan bergenang.. bulu roma berdiri tegak.. semacam ada perasaan yg sangat sebak dah terharu..
pengorbanan lya, suami lya dan keluarga lya..
cerita itu semua mampu membuatkan air mata ini ingin keluar aje! (ishk! sikit2 nangis aku nih!)
Lya seorang wanita, isteri dan ibu yg sangat kuat! i admire u! bukan mudah untuk itu semua...
sesungguhnya Tuhan Maha Mengetahui.. Segala kepayahan yg Lya dan keluarga tanggung di balas dengan kelahiran si comel asya!
ALhamdulillah..
semoga asya nnti menjadi sekuat, setabah lya.. anak yg solehah.. Amin..
(sorry lya pjg puleek la komen nih! ishk emosi..)

seperti terasa satu perasaan lain... yg amat sukar digambarkan dengan kata-kata..

Blog AkuShahim said...

emmmm..sedapnyer :)

Siti said...

waaaa..tu dia LYa dah tunjuk skill dia..hahaha..sedap tu mkn panas2

Hati Ema said...

terliur dah ni....

firahadifa said...

yummy....

LYaFRINA said...

TO ALL :

heheheh.. best baca semua komen ni.. sape y nak..ambik la.. byk udng tu.. lps makan..mula la gatai idung+telinga... heheheheh..sab j la..

KELLA :

tq kella... sgt2 hargainya. masih ada y lebih teruk drp lya. setiap manusia diberi ujian dgn cara2 y berbeza.

Nurshahfamily said...

tetiba nak gi pasar borong lak mlm nie hehehehe....beli udang hahaha

LYaFRINA said...

Nurshahfamily :

hehehehehhe.. beli la byk2...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)