Wednesday, May 12, 2010

Photoshoot Contest Dok Menjadi lerrr..

Alkisah nak join contest lensaMama Cutest Baby in Red Contest  , maka terjadilah sesi photoshoot ni pada Jumaat baru2 ni bertempat di tepi pantai.. Konon2 nak ambik feel.... Tapi hampeh... hasilnya x memberangsangkan.. Kali ni model mama x memberikan kerjasama yang baik.. Dia main2... Pahtu x suruh senyum.. xnak senyum la.. Pahtu buat muka siyes la.. Ahhaaiiiiii.. Sabo je ..

Huhuhuuu.. dia main2 plok...


Kali ni.. dia xnak tgk kamera.. Dop cakap paggil nama dah...


ni dia buat muka serius lagi... X nak senyum langsung beb!!! Last2 mama pun fed-up.. ehheheheh.. So, tamat disini sesi photoshoot.. xpe, ada masa lagi utk dapatkan pic y lebih menarik.. Hopefully slps ni berjaya & asya memberikan POSE yang baikkk punyerr!!! Act,, mmg saya suka jon contest... just suka2... tapi skrang dah jadi hobi..jadi sebab tu la, wujudnya blog khas utk contest.. Senang, blh separatekan personal life n contest.. terutamanya, kalo contest tu perlu sticky mode. Jadi, kalau anda pon mmg suka layan contest.. mmg sy suggestkan buat blog khas utk contest.. Byk kebaikannya. Kalau berminat nak join contest jom k link contest saya, ada banyak contest kat sidebar yang boleh dijoin : http://fasyafrina.blogspot.com/


Lepas tu.. asya main peluk2 cium dengan papa dia.. Suka tengok!!! Jeles i...


Last2... fain kuarkan gadis jelita ni.. Si Little Mermaid.. Nampaknyer mermaid malu nk terbang.. Sebab asyik jatuh jer.. Ke nak beli yang lain ni???


Asya & Papa


My Happy Family

****

**

*
1st sight?????
Sajer jer upload pic ni... Sebab try gatal2 tangan edit2 gambo.
Ok, meh masuk sini... macam2 design frame ada.

23 comments:

Nurshahfamily said...

contest punyer pasal... sanggup gi photoshoot hehehehe....

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah cayok2 la sanggup pi wat photoshoot tu

AngahSayang2314 said...

kelakar la alya nie kecik dah masuk sana..masuk sini lepas tu nanti jadi model lak la... tak pe2 usaha tangga kejayaan yer... cayokkkkk

Siti said...

anak papa ni yer lya..hahaha....comei jer asaha dlm serba merah gitu..

h4ni3 said...

betul la lya
budak2 ni.. kadang2 ada fasa yg dia saje takmo org amik gamba dia. mcm khayra aritu, saje la snap gamba dia tgh makan.. dia ckp "eyy mummy.. ape amik gamba adik makan ni?" hahaha.. tp kalau tgh giler posing, bukan main lagi!

Sricahaya said...

lya, tu pun dah cute dah dia..hihi..bdk2 ni bt cam ne pun nampak comel..

~aSHa~ said...

comey nye asya..semangat mama dia nak join contest..caiyorkkkkk....
kiranye kena spontan baru menjadi ye

mamalieyna said...

comel2x...! hehe..merah ke pink baju asya ni..takpe tak jd join contest, jd bhn masuk blog pun ok jugak! suka layan piccas anak2 ni..tenang rasa jiwaraga..hehe..

*tu la, eina pun cam nak bukak another blog je tuk join contest..baru ringan sket blog diary harian tu kan..fikir2.. :p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comei jer Asya...Gambar yg atas tu cantik gak..Asya gelak tu..nampak ceria..
Qis baru2 ni wat photoshoot sajer2 gak..Suh senyum tp susah benar nk beri kerjasama.. :)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

asya mmg rapat ngn papa dia ke?
amboi asya..mmg comei in pink...meh nk geng ngn asya la..:)

wah kak..leh edit pic nih..i like!

zue @ annaleeya said...

mama yg giler contest, asya jadi mangsa...

zue pon gitu gak... samela kite... heheh!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehehhe
model tak bagi kerjasama mmg akan jd masalah besorrr..wekkeke

LYaFRINA said...

Nurshahfamily :

hahahhahaa.. itu ar pasal..bahaya ni...

-----------------------------------


Anje a.k.a Mama_Aqish :

kebetulan anje..lg pon..mmg suka sgt2 ambik gambo.

-----------------------------------

AngahSayang2314 :

yezaaaa.. usaha tangga kejayaan...!!!

----------------------------------
Siti :

heheheh..mmg ank papa pon

LYaFRINA said...

h4ni3 ;

itu ar k.hanie.. tp bestkn tgk gelagat ank2 kita...

-----------------------------------

Sricahaya :
ehehee..mama n papa nyer x cute k??

-----------------------------------

aSHa~ :

itu la problem beso... msalahnya.. mamanya y tlebih nak masuk.. tp contets byk utk baby..kalo la lya blh jd baby.. ehehehehe

----------------------------------

LYaFRINA said...

mamalieyna :

baju + kasut tu merah menyala eina.. tp topi tu dark pink..mybe pantulan cahaya.. nmpk cam pink kan...

eina.. better buka blog khas utk join contest.. x ganggu blog harian.

-----------------------------------

cikfasya.(◕‿◕✿):

tu la.. asya mmg mnja amat2 dgn papa dia.. zanak papa katakan.. dh papa dia j duk mjaga dr kecik..nk buat gane, mama dia asyik skit j..

fasya..pahni..blh la edit gambo puas2..

-----------------------------------

zue @ annaleeya :

hahahahhahaa.. kita serupa!!!!!!!!!
siannyer ank kita...

-----------------------------------
rose --{@ ibuRafiq :

itu ler,,nmpak gayanyer.. dia nk upkn bayaran tu..

ummiaisyah said...

suka tgk pic asya yang paling atas..candid tapi so sweet..

mama zharfan said...

u sama perangai mcm i...suka ps anak2...then suka masuk contest ;)

Ena said...

walaupun model tak bg kerjesame sepenuhnye.. banyak gak gambo2 di ambil kan!.. hehehe..

gd luck!

rynas said...

uhh..manjanyer dia..anak pompuankan selalu manja dgn ayah.

LYaFRINA said...

ummiaisyah :

thanks umi...

-----------------------------------
mama zharfan :

itu la..ank jd mangsa kan.. tp rugi kalo x ambik pic kn.. kalo blh setiap detik membesar nk ambik...

-----------------------------------

Ena :

hahahhaha.. sbb main snap2x..

-----------------------------------

rynas :

ermmm..tu r..mmg dia mnja sgt2 dgn papa dia tu

LisaVsKhusairi said...

huhu..ni photoshoot mana lya?teluk mak nik ker?bkn main lg ekk....huhuhu..lisa ari2 p pntai PCB utk bby in blue..kui..kui...semngt bercontest la katakan...hehehehe....tp join xcm lya ar...lisa join ciput2 je n tgk mood jer...kui..kui...

kella said...

hahahaha... nakal dia, tapi chomey... :D

Nurkasih said...

comel asya....

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)