Saturday, June 19, 2010

Berumah Di Tepian Pantai

Ingat nak rehat dari post n3 hari ni.. Sbb tadi sibuk b'contest maraton.
Pahtu, tiba2 gatal tangan g tuko layout.. Last2 terjumpa yang ni, macam kena je dengan jiwa.. Suasana pantai.. sesuai la buat org pantai timo cam saya ni kan.. Tapi lagi suka kalo pokok nyo (kelapa), tu xde.. Rasa2nya OK x layout kali ni?? Ermmm kalo sape ada link layout y cun2 n simple... share dengan saya yer.. Saya ni sgt2 la naif pasal IT ni..

Sambil2 tu... sebab dah jumpa pic lama, rasa nk letak sini.

fun fair.. y sgt2 FUN... Happening.. naik sakit kepala tgk org terpekik situ sini.. I naik seriau!!


Asya+Papa


Asya + Mama


Time ni asya dlm 4 bulan++ @ lebih.. Rambut pon pendek lagi.. Nampak macam baby boy. Time ni kalo kemana-mana msti org ingt asya baby boy. kecuali kalo pakai gown... tu pon ada lg y still tanya, anak ni laki k pompuan.. Dalam hati jawab " LAKI LA,,, SEBAB TU DIA PAKAI GOWN"..


SELAMAT BEREHAT + BERSANTAI BERSAMA FAMILI

17 comments:

qaseh mas said...

salam Alya
comelnya Asya..

LYaFRINA said...

@qaseh mas

SALAM... TENKIU LALINGGGGG

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Umah baru yer..
Nice..rasa tenang jer..
Comelnyer Asya..
PP dia tembamlah time ni.. ;)

LYaFRINA said...

@LiLy @ MumMyQiStInA

OK K?? KAO G2.. BLH LA PROCEED...
TIME KECIK MMG PP ASYA TEMBAM.. TP KALO TIMBANG.. RINGAN Y AMAT.. HARAP PP J Y NNPAK TEMBAM.. TP BODY..SELIM MELIMMM

ibunafis said...

salam lya..mmm,ok la umah baru lya ni,sesuai ngan jiwa lya..tp pokok nyo tu mmg kaco sket la..

ieyza said...

alaaa asya tu...tenit jer lagi..comeyy...hehehe...simple la lya layout skang nie...sejuk je mata memandang...

intanurulfateha ❤ said...

.comelnye asya tym umur 4 bulan tuh sis!

fazilzura said...

wahhh lawo nyeeee... dinginnnnnnnnnnnnn jek ..

kasi tepek bunyi2 ombak skit

alyyani said...

tenang nye template baru ni. sesuai dgn lokasi tuan dia di pantai timur. hehe.. tembam nye asya. biasa jadi kat nia gak lya. yg tak tahan sah2 la budak tu serba pink lagi org tny boy ke girl. adeh!

LYaFRINA said...

@ibunafis

hehehheeh.. tenkiu.. tu la..kalo la blh buang pokok nyo tu... nok wak ganer r?? hehehhee

LYaFRINA said...

@ieyza

hheheheh.. ok ker ieyza.. nk proceed ni.. tq yer..

LYaFRINA said...

@intanurulfateha ❤

mama dia x comey ke???

LYaFRINA said...

@fazilzura

kan tepek bunyi ombok..kut org buka jer blog ni lari decunnnnn plok..

LYaFRINA said...

@alyyani

ok jer?? tp lya suka layout alya.. simple g2.. tp xjumpa2 lg y sesuai...

itula alya.. kdg2 ishhh... dh pakai gown.. xkn nk tnya lagi.. dh ada jawapan tu.. xpe... tu semua knnagan.. hehehehe

Ain said...

tengok kolor biru tu nampak cam laut jer....

sejuk mata memandang....

Ummi Aisyah said...

ewah asya bar 4 bulan dah p fun fair yek heheh..

AngahSayang2314 said...

ketawa besar tengok asya gelak2 bestnyerrrrr hehehe

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)