Wednesday, June 16, 2010

Missing..KEMANA MENGHILANG ?? KEMBALILAH KE PANGKUAN

*
*
*
*
Semalam pegi ER (emergency room), bawak asya.. Dia x sihat cz batuk + selsema + deman sikit2.
Hasil snapan rambang kat ER... Mirror...mirror..

 Lepas tu kt org k supermarket jap beli Friskies utk my mioww..miowww n barang2 sampingan lain. Sebelum balik tu kita org kenyangkan perut dulu kat warung tepi supermarket tu
Hasilnya:
Apple juice + kuew Teow Lakna.
&
Kat warung ni la saya nampak poster budak hilang.
 Harap2 saper2 y menemuinya, kembalilah ia pada keluarganya
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Budak bulu rupanya
hehehe.. TERPAKU seketika..

Saya : weiiiii... ada gok org buat poster gini.. kelakornya!!

Fain : Kata ke orang.. sama la macam sayang.. Kalo kucing.. dok ingt dunia

Saya : ( dalam hati )... aikkk aku plok kena..

Saya : eyhhh.. kena ambik gambo ni.. wak masuk blog.

Fain : hohhh.. ambik.. ambik

Asya : bikkk...bikkk.. ambiikkkk

Saya : Ooooo asya perli mama.


---> saya memang sayang kucing!!! I LOVE MY CAT's

24 comments:

Ena said...

ekekekeke..

see!! kucing hilang pon dicari.. tapi naper la sanggup di buang2 anak la,, buang ibu bapa la.. haihhhh!! apa nak jadi ngan donia skrg nie.. dah terbalik semuanya..

princeduyong said...

best dpt jenjalan...ngan family...

Zaidah said...

pandainyer asya perli mamanyer yang memang selalu n suka ambik gambar...hehehe...bik2 gambar tu hehehe...

LYaFRINA said...

@Ena

itu la pasal... ni kucing pon smpai snggup buat poster gini. betapa besar kasih syg tu.. tp ada gk segelintir manusia y sgup buang ank.. ank sgup buang bapa kn..

::Mamalyna:: said...

hehehe...kucing ilang pun bleh buat poster kan...tu memang sayang sangat2 kat kucing..

LYaFRINA said...

@princeduyong

masa bsama family harus dimanfaatkn

LYaFRINA said...

@Zaidah

itu r.. tpaku seketika bila asya kata g2.. lps tu trus bgelekekkk.. rsa cam klakor.. mcmana la dia blh kata g2

LYaFRINA said...

@::Mamalyna::

itula... msti dia syg sgt2 kat kucing ni.. tp..lucu pon ada kn.sbb x pnah jumpa lg ni

~aSHa~ said...

lya, sha perasan poster tu..ehhe sha jumpa kat area kedai sri intan tu....

cun la asya..

LYaFRINA said...

@~aSHa~

itula.. dkt area tu la.. tp lya kat warung y tepi nirwana tu.. mmg tuan dia syg sgt la kat kucing dia ni..

AUNTY ASHA pun CUN+JELITA bangat

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sian kucing tu ilang..
mesti comel tu..tu yg ilang..
maybe org amik..
Hehe..klakarlah Asya..
Dh pandai perli mama yer..hiks.. :D

LYaFRINA said...

@LiLy @ MumMyQiStInA

itula.. rasanya org ambik..kalo x pon mati kena langgar..

itula lily.. tkejut lya.. time asya kata g2.

zaza said...

mesti org tu syg gile kt kuceng nih... sanggup buat poster lagik nk cari blk that meoww... ;)

LYaFRINA said...

@zaza

hehhhee.. itu la..syg sgt kat meowwww

AngahSayang2314 said...

hahaha buat suspend jer ingatkan org tadi.. kwang..kwang

kella said...

si asya lya pun dah pandai sekarang nih ya..
hhehehe..
tak lama nanti dia pun ada blog juga.. :)

LYaFRINA said...

@AngahSayang2314

hehehehehheeee

LYaFRINA said...

@kella

zaman dia lg advance laa

~aSHa~ said...

eheheeh pandai asya ni ye..aunty takde duit kecik ni..ehehehe

az rina a.k.a jaijina said...

chait, aku igt anak sapelah yg ilang tadik..

kat umah aku ni pon ade org wak iklan gitu tau..

LYaFRINA said...

@~aSHa~

XPE... DUIT BESO LAGI SUKEEEEE..
HEHEHHEHE

LYaFRINA said...

@az rina a.k.a jaijina

laaa.. mu ni..anok kucing la..anok jugok kan???

Ain said...

sayangnya tuan tu kat kucing dia kan.....

LYaFRINA said...

@Ain

ITULA..SYG SGT2 TU

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (139) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (62) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)