Thursday, July 29, 2010

FAIN + ALYA = Fathia, Faiz & Fasya


+

Fain & Alya bertemu & bercinta

KEMUDIAN

Berkahwin

KEMUDIAN DAPAT
ANAK

yihaaaaa
Anak pertama
Nur Fathia Adriana

Anak Ke 2
Mohd Faiz Adam

Dan MY ONLY ONE
Nur Fasya Afrina

Hakikatnya saya hanya ada sorang anak untuk menamani sy & Fain dalam kehidupan di dunia ni..
My Only One...Nur Fasya Afrina.. Mama syg sgt kat asya..
Dua lagi hanya la impian yang x kesampaian... kerana saya mengalami 2 kali keguguran kerana penyakit saya ini.. Walau sekejap, dia tetap anak saya & darah daging saya&fain.. Mama & papa juga sayang pada kamu.. Semoga tenang disana..

Ermmm.. raut wajah anak khayalan ni saya dapat dari leily . Terhibur hati  layan game macam ni..
Nak cuba????
Jom KLIK SINI .


---> Sedikit down harini.. xpe... tarik nafas panjang2..

23 comments:

Mama Hanim said...

lya mmg tabah..

Farra Dhelina said...

kiut! ;)

nuraitul said...

kuat skali ujian kak lya ye..insyaAllah..ada hikmah semua nie jadi..kak lya kna kuat tau..jgn mudah give up..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tabahkan hatimu lya....tak pe asya ada jadi penemamn k...jangan sedey2

Ain said...

insyaallah bidadari syurga akan sentiasa mendoakan lya.....

jangan pernah bersedih kerana lya akan jumpa juga dengan mereka di syurga nanti...

kuatkan semangat k...

Fieza79 said...

nape mood down...ceria2 la k...

asya mmg kurniaan Allah utk jadi penghibur hati Lya dan Fain di saat2 cenggini...

Frodo Baggins said...

sabar ...
tabahkan hati


>>__<<

mamalieyna said...

Takpe Asya kan ada, akan sentiasa menemani Lya..ok! ceria2 kan diri! ^_^..apa2pun sgt kagum dgn ketabahan Lya!

upss...ada eh game gitu..menarik =P

maszmadi said...

alhamdulillah, asya dapat mama n papa yg sangat2 sayangkan asya..
smoga lya n fain smakin bahagia yerk.. asya mmg kiut.. suke tgok mate dia.. bulat

Zaidah said...

apa yang berlaku tu ade hikmahnyer...jangan bersedih lya...dia akan menunggu lya di sana

kella said...

lya, macam omputih la mereka berdua di atas tu!

takpa lya... syukur dengan apa yang ada.. asya tu sebesar2 nikmat yang Tuhan kasi kat Lya.. Amanah dariNya, rezeki tu..
hmm mcm kita tengah tunggu juga rezeki yang satu tu.. bila agaknya.. :) takpe... Tuhan lebih tahu..

takecare lya! :D

Ena said...

heheh..
pandai lya hiburkan hati pepetang cenggini erk! ;D
tak pe la lya.. at least ada juga asya sebagai buah hati pengarang jantung.. anugerah yg lahir dari cinta kalian.. Lebih baik dari yg belum ada kan!..
Alhamdulillah..

AngahSayang2314 said...

lya best2 macam nak cuba hehehe

zue @ annaleeya said...

tgk gak kt blog leily... tp mcm tak sama kan muka... mcm anak omputih plok... hehehe...

xpe lya... sekurang2nya lya ader jgk asya.. ader org lain yg nak anak tp tak dpt2... mcm adik zue, dah nak masuk 6 thn kawen, tp blom ader rzki...

mama_iris said...

sweet la entry ni...semoga asya akan menghargai kasih sayang yg lya n fain dh curahkan ni ya...amiiinnn

miemiey said...

macam best je..nk cuba laa..kot2 sama sebijik erk...jgn cedey lgi lya..ye...lya ttp tuhan kurniakan seorg cahaya mta..namun di luar sna ramai lagi menderita tanpa seorg ank...yg penting lya dapat hidup bersama org tersayang..muahhhh lya....

mama zharfan said...

asya cute buah hati pengarang jantung :) the gratest blessing in life :) moga u terus happy , sihat, bahagia, Amiin.. me doakan dari kejauhan

umialya said...

anak akak kt cam omputeh gmbr di atas tu.. pandai lya

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahahha, sgt lawak seh..
btw, wlpn awak dh miscarriage 2x, hadir asha adalah penawar. sesungguhnya Allah maha mengetahui apa yg terjadi

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

ahaiii asha..tu gmbr latest ke?

rynas said...

ala2 semuanya comel2. Ehmm bersyukur Lya dgn apa yang Tuhan bg at least Tuhan sayangkan Lya sebab itu dia ambik yg lagi 2. dan Tuhan nak Lya merasai kasih sayang seorang ibu. Tuhan mmg sayangkan Lya sebab itu dia bg yang terbaik untuk Lya..take care yer

az rina a.k.a jaijina said...

asya dah kire pngubat duka mung & fain..asya pn sayang mama & papa jugak..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Asya anugerah terindah buat papa & mama..jgn sedih2 yer..Take care..!

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)