Thursday, July 1, 2010

Hero Winter Sonata Ditemui Mati Gantung Diri

Park Yong-ha

Mula2 tengok tajuk terkejut gak, sangkakan hero pertama Winter Sonata yang bunuh diri, rupanya 2nd hero winter sonata. Kalau masih ingat Park Yong-ha ni memegang watak Kim Sang-Hyuk yang cuba mendapat cinta daripada heroin dalam drama itu.  Menurut kenyataan polis, mayat Yong-Ha ditemui ibunya dalam keadaan tergantung dengan leher dijerut wayar pengecas bateri telefon bimbit.

pssstt :- Harap2 xdelah artis di Malaysia berfikiran pendek macam ni..


32 comments:

fatin shahar :) said...

uish...suka suki je bunuh diri = ="

Nazz@Purple said...

kalo dah stress sgt...erm..urus la stress dgn cara terbaik eh..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Smlm lily dgr gak berita ni..tp x tau plak pelakon winter sonata nih.. Napa lah nk mati dgn cara ni kan..

alyyani said...

skang ni org senang2 je fikir nak bunuh diri kan? contoh dalam berita aritu yg mamat terjun bangunan tu. ish, akhir zaman...

mummy_ayu said...

uish tajuk entry u menakutkan je..ingat pun 1st hero tu, rupanya hero sampingan jer..he he he...

Zaidah said...

DIORANG NIE TAK ADE PEGANGAN...SO SESUKA DIORANG AJE BUNUH DIRI...

LYaFRINA said...

@fatin shahar :)

hehehe.. x sayang diri tu..

LYaFRINA said...

@Nazz@Purple

itula..kalo xleh handle stress.. ginila jadinya.. sbg umat islam kt kena redha setiap apa y menimpa.. byk2 bdoa..

LYaFRINA said...

@LiLy @ MumMyQiStInA

itula lily.. dh dia pilih cara gini.nk buat camner

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ish2..mcm2..seram lah!

LYaFRINA said...

@alyyani

itu r..buat nyawa ni mcm blh btuko ganti.. padahal pluang hidup hnya sekali.. lya pon tgk y org bunuh diri terjun bgunan tu kat dlm berita.. seriauuuu

LYaFRINA said...

@mummy_ayu

hehehheeh..kasi suspen sikit...

LYaFRINA said...

@Zaidah

itula.. mujir kt agama islam.. ada pegangan agama y kuat.. still blh bfikir rasional

LYaFRINA said...

@rose --{@ ibuRafiq @}--

itu la.. sabar je laa

Aleeya said...

dorg ni suka sgt bunuh diri huhuuu

~aSHa~ said...

alahai...singkatnye pikiran...

ni kes tak dpt heroin ke..ehehee

LYaFRINA said...

@Aleeya

itula... dh berapa org pelakon korea y bunuh diri ni..aiseyhhh..

LYaFRINA said...

@~aSHa~

huhuhuuu.. xdapat den jawabnya...

Ena said...

tak tau nak kata apa la lya.. sbb macam2 hal skrg nie.. haihhh!!

thanks vote utk ena yeh!>. :)

zue @ annaleeya said...

org yg pendek akal cmtulah... mati sia2 jerk.. sib baik bkn islam....

Fieza79 said...

ishh..ishh ensem... syg nya dh mati bunuh diri

izyanty collection said...

semalam ada tgok gak pasal ni, tp xtau sal pe tiba2 diorang tjuk slot drama winter sonata. sebab dia ckp cina kat 8tv heheh.. 2 pasal xtau. sekarang dh tau.

LYaFRINA said...

@Ena

itula..sib baik bkn artis kita yer..
its ok ena.. i vote for u!!

LYaFRINA said...

@zue @ annaleeya

itula..

LYaFRINA said...

@Fieza79

itulaa.. sayangkan??

LYaFRINA said...

@izyanty collection

hehehheee.. lya tau dr beberapa blog gak kelmarin..pahtu search google..

iera me casa........ said...

iera pun ada terbaca di ruang blog cerita artis yang si artis drama winter sonata ni mati.. huhuhu..

sedey gak la... tp muskil gak kan.. kenapa la dia tu membunuh diri nya sendiri...

ilang 1 hero drama..sobsobsob

Ain said...

sesedap rasa jer dia bunuh diri kan...

AngahSayang2314 said...

oooo lya kau sedih ye... dengan kematian jejaka idaman malaya hehehe

LYaFRINA said...

@iera me casa........

hihihii..biarla..dia x syg diri tuh.. usah d kenang..

LYaFRINA said...

@Ain

hihii..itula.. xsyg nyawa

LYaFRINA said...

@AngahSayang2314

ahhaiii.. xde masa nk sedih2 sbb dia ni.. heheheee

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)