Thursday, July 8, 2010

Kekasih GelapKu zaman S.C.H.O.O.L


Hai..hai...haiiii...
Kenal x mamat ni?? Namanya SYED ALI yang dah makin laris dlm bidang lakonan . 1st time terperasan kat TV dia awal2 kemunculan dia.. Terpandang berkali-kali gak. Kot2 la silap orang.. Tapi memang x syak lagi... Inilah bekas KEKASIH GELAPKU.. hehehehhee.. (PERHATIAN...SILA JANGAN PERCAYA). 

Xde apela... xceli syed ni bekas schoolmate. Kita orang memang 1 geng gak. Xsangka si syed dah jadi artis yer. Sbb bila tgk time2 skolah dulu pendiam jer. Dulu kt org sama2 join Kelab Usahawan. Yang palinng kelakar Syarikat yang kita orang terajui namanya Quality Bang Sdn Bhd.. Apakah makna itu?? Budak2 skolah..main hentam j nama.. Sampai saya pengsan2 organize company ni. Last bankrap...Bila ingat time skolah dulu rasa kelakor plok. Memang banyak sgt perkara y lucu...

Yang terjadi nak buat n3 ni, sbb belek2 pic lama jumpa la pic dengan kawan2 n Syed Ali pon ada. Yang pasti muka dia memang x berubah. Maintain hencem. Ok la semoga syed terus sukses dalam bidang yang diminati tu.. (ermmm masa zaman skolah saya just ingat dia + kawan dia ada pinjam gitar saya.. x sangka ada bakat terpendam dalam lakonan)


----> Syed.. u ingat i lagi x??? heheheheh.. kalo still ingat hai..hai.. bye..bye.. la yer!!!

29 comments:

Fieza79 said...

la iya ka..? wahh lya kena jejak semula tu leh gak la tumpang2 glamer..! hikkk

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wak kawe sekolah dah jadi artis ek...agak2 la kan lya, kalo jumpa syed ni dia kenal tak kengkawan school dia dulu...pernah wat gather2 tak

zue @ annaleeya said...

haishhhh... wat gempak jerk... klu betul kekasih gelap, mau kene pelangkung dgn fain nih... hehehe!!!!

lya, amik tempias glemer la sket... ekeke..

~aSHa~ said...

wah glamer dah member tu...

org kemaman ke?

mummy_ayu said...

wah..geng sekolah dah jadi artis...
bila teringat zaman sekolah, happening jer kan..ish..best sesangat..

LYaFRINA said...

@Fieza79

hehehhee.. itula.... nk jejak semula..nk cari kat mana si syed ni.

LYaFRINA said...

@Anje a.k.a Mama_Balqis

of course dia kenl..kalo x kenal.. meh nk pekong baru ingt.. hehehehe.. syed ni bkn jenis peyombong..y lya knl dulu la..hrp2 dh glemer..dia still mcm dulu..

ni plan nk buat gath.. aritu dh plan..tp x bjln.

LYaFRINA said...

@zue @ annaleeya

hahahah..bahang kepok paler dgn fain j..

LYaFRINA said...

@~aSHa~

bukan sha. x silap dia org perak.. tp time tu menetap kt kmn... n lps tu dia dh pindah semula kmana .. xingt dh.

LYaFRINA said...

@mummy_ayu

itula.. rindu nk kumpul balik ni

Zaidah said...

klu betul kekasih gelap lya..memang ansome kan dia tu....hehehe

Farra Dhelina said...

tu lah sape sangka kn, lst2 kwn kita tu, dh jd artis skang! rezeki org kan..

Izan Ishak said...

mesti tumpang seronok kawan2 skolah dulu dah jadi artis kn~ heheh...nasib baik bukan kekasih gelap betul..

Ain said...

hensomm mamat neh.....

tumpang gembira bila kawan kita sukses kan.....

mamalieyna said...

syed ali tu nmpk pemalu sket eh..okla ada kawan dh jd artis, pesan kt dia, jd artis yg baik2..hehe.. =P

Ena said...

owh.. kawan ngan artis upernye.. heheh.. tu la kan.. rezeki masing2.. :)

kella said...

lya letak lah gambo lama dia tu! ishk takut gak dia saman ke apa kan,sebab dia kan dah fofular..

dulu, ingatkan kekasih gelap itu, ialah orang itu adalah gelap kulitnya!, makanya dia harus di sembunyikan! hehehehe.. jahiliah zaman budok2 hehehe

kella said...

lya letak lah gambo lama dia tu! ishk takut gak dia saman ke apa kan,sebab dia kan dah fofular..

dulu, ingatkan kekasih gelap itu, ialah orang itu adalah gelap kulitnya!, makanya dia harus di sembunyikan! hehehehe.. jahiliah zaman budok2 hehehe

Mama Hanim said...

wah2.. best la lya ada kawan artis..

LYaFRINA said...

@Zaidah

ishhh.. xdela.... kawan2 jer ni..kawan sepermainan.. main tang kejor

LYaFRINA said...

@Farra Dhelina

itula farra.. ada lg beberapa org kwn y dh pon jd artis..

LYaFRINA said...

@Izan Ishak

hehhee.. tumpang gembira sbb dia dh sukses dlm khidupan..

LYaFRINA said...

@Ain

betul tu ain.msti kt happykn kalo geng dh bjaya

LYaFRINA said...

@mamalieyna

mmg dia mcm pndiam skit dulu.. y ingt dia suka senyum2 . hehehehhehe

nk pesan camner eina..dh lose contact.. harap syed jumpa la blog ni erk

LYaFRINA said...

@Ena

ena..silap tu..masa lya kwn dulu dia blum jd artis lagi

LYaFRINA said...

@kella

hehhehhee.. itula... padahal kekasih gelap tu kekasih y tsembunyi.. kalo g2 kena cari kekasih cerah ku la...

**pic dia..mula2 nk letak.lps tu xjd la..lg pon sama j dia dulu n skaang.cuma dia lbh stylo la

LYaFRINA said...

@Mama Hanim

uhuuu... dulu kwn msa blum jd artis lg.. btw..smoga syed trus sukses

syahira ariff said...

wah,dia memang hensem sis
=]

AngahSayang2314 said...

lya dah itu rezeki dia kan???

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)