Sunday, July 4, 2010

Making MEMORY : )

Act,, saya suka sangat2 pic ni. Pic yang diambik secara spontan tapi ada valuenya. Time ni asya & fain kena selsema. Jadi malam2 susah nak tidur, so terus belikan Breathe Right untuk kanak2 punya. Nasib baik asya ok jer pakai tu. Xde la nak buang ke.

Jeles i nengok pic ni..

Tak tau bincang aper ni??

Time ni asya pakaikan Breathe Right kat hidung Fain..

Pakailah Breathe Right bila selsema..Pasti tidur lena.. hehehehe

MOOD OFF :(

---> merapu meraban ke??? mood xde maliiiiiii....
Jom makan ikan kerapula nanti.. eheheheheheee

26 comments:

rynas said...

comei jer dua beranak pakai benda alah tuh

umialya said...

info yang menarik

LiLy @ MumMyQiStInA said...

So sweet...Manja Asya ngan papa yer..
mmg baguskan Breathe Right nih..
mmg dpt tido lena...hidung x tersumbat.. ;)

LYaFRINA said...

@rynas

hehehehe.. tq rynas

LYaFRINA said...

@umialya

blh guna time anak selsema..

LYaFRINA said...

@LiLy @ MumMyQiStInA

itula... asya mmg mnja dgn papa dia..mnja sgt2.. betul tu lily.. asya tdo lena j mlm tu..kalo x..mlm2 msti jaga n nangis

♥ QaseH ♥ said...

halaaaaa...sweet ner la lya....

AkuAyie said...

breathe right tu mcm sticker ke, atau dia ada cangkuk besi kt ujung? haha..x penah tengok yg real punyer..

LYaFRINA said...

@♥ QaseH ♥

HEHEHE

LYaFRINA said...

@AkuAyie

MCM TICKER.. TP MYBE ADA MCM BESI.. SBB DIA BLH DIBENGKOKKAN.. IKUT BENTUK HIDUNG.. TP X MYAKITKAN

Ain said...

sentiasa sweet tengok aksi fain ngan asya....

asya tak cuba tanggalkan ke lya?

sarah mesti nak bukak balik kalau tempek pape kat muka dia....

Liza said...

that's a sweet photo, asha mesti senyum tgk gambar nie bila dia dah besar nanti

miemiey said...

nape di itamkan bdn fain tu...dah jadik org minyak lak...hehehe.....

LYaFRINA said...

@Ain

ok jer ain.. dia kalo bg pakai apa2 senang.. tp bila dh naik bosan mula la..

LYaFRINA said...

@Liza

hehehhee.. hopefully.. asya akan jumpa blog mamanya..kalo time tu still wujud blog ni.

LYaFRINA said...

@miemiey

k.mie.. fain seksisss sgt.. malu r nok tunjuk2.. hehehehee

Rizziela said...

kena g cari gak satu untuk haziq..dia pun selsema gak

~aSHa~ said...

tak pernah cuba pakai ni...

ni tuk hilang dengkur jugak kan...ehehhee...asha teruk gak kalo letih..berdengkur

mamalieyna said...

eeh bagus la leh pakai Breathe Right camtu... tak buang pulak si asya tu...cepat la baik camni!^_^

AngahSayang2314 said...

kelakar angah tengok 2 beranak nie mesra jer hehehe

LYaFRINA said...

@Rizziela

HAAA.. SESUAI SGT LA.. LENA SIKIT DIA TDO.

LYaFRINA said...

@~aSHa~

BLH ASHA.. ASAL2 LYA TAU DIA MMG UTK DENGKUR KN.. SKRANG DH MAJU SETAPAK.. BLH GUNA UTK SELSEMA

LYaFRINA said...

@mamalieyna

SIB BAIK DIA OK J EINA....

LYaFRINA said...

@AngahSayang2314

TEMAN TAPI MESRA

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sweet tgk bapak n ank :)

iera me casa........ said...

aloo looo..
sweet nya pic ni..
i like............

sahih si asya ni manje ngan papa dia kan

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)