Monday, July 19, 2010

Rindu Untuk BerBlog Masih Ada

Baerikan saya sedikit masa utkk saya meneruskan xtvt bblog sperti sediakala. Buat masa ni, saya perlukan bantuan fain utk trus updatate blog. Terima kasih x thingga pada semua kwn2 y mjneggukm saya selama telanntar di ICU duli. saya sgt2 sgt2 hargainyanya..


Tadi ain, atang ziarahihi saya.. sy ckp2 tharu. Lps ni sy akan upload pic bersama ain dengn btuan fain.  Ain, sy sgt2 hargainya.. Begitu juga semua kwn2 blogger y lain y x ptus2 mbereri kata semengangat..

33 comments:

IbuHakimHaikal said...

Lya...semoga lya sembuh seperti sediakala...sabar dan doa byk2 ye lya...InsyaAllah..

mama zharfan said...

moga lya cepat sembuh..amiinn

miemiey said...

lya....jgn lupa makn ubat tau...moga lya cepat sembuh...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

moga cepat sembuh ye lya
kita terkejut baca berita tentang lya tempoh hari dari blog kak zue..

semoga tabah hadapi dugaan..lya tabah..kite tahu..:-)

kella said...

Lya! rasa terharu membaca update dari lya ini!
lya.. kami di sini sentiasa mendoakan yang terbaik untuk lya..
semoga lya cepat sembuh dan sihat seperti sediakala..
maaflah.. tak dapat nak melawat lya di sana.. hanya doa kukirim dari jauh..

mummy_ayu said...

Lya....rajin rajin makan ubat..rehat...be strong yer....
kami semua sayang Lya...

az rina a.k.a jaijina said...

lya, makan ubat tau, jgn skip2..kamu haru terus kuat dan kuat demi fain dan specially demi asya..kami hanya mampu mendoakan lya dari jauh..

kami sayang kamu lya.....

Farra Dhelina said...

lyaa!! kuatkan semangat tau!!

alyyani said...

lya, baik rehat dan pulih dulu baru kembali blog ye. kami setia menanti. kesihatan lebih penting. jaga diri ye.. :)

LyNn HaMzAh said...

Lya...jangan terlalu memaksa diri yer...Lya rest la puas2 dan Lynn sentiasa doakan Lya cepat sembuh dan kembali seperti dahulu...we will wait for u Lya...

ellis said...

ya... demi Fain & Asha.. Lya kena kuatkan semangat.. kami sentiasa doakan lya... semoga Lya cepat sembuh yer!! Rindu celoteh Lya..

[-suziey-] said...

take care lya:) smga terus diberi kekuatan dan sihat walafiat..

sarah shafie said...

cpt2 sembuh tau lya..rindu celoteh lya..

Ain said...

lya, banyakkan rehat k....

kami setia bersama lya di sini....

makan ubat on time dan jangan lupa makan banyak2 untuk pulihkan kembali tenaga lya...

saaaaaayanggg lya....

sI tEDI said...

Salam kenal lya,
syukur beransur sihat.
Ambil masa untuk berehat

Zaidah said...

banyakkan rehat yer lya..semoga cepat sembuh n berdoa kepada Allah agar cepat sihat...

Whitey Mommy said...

lya... rehat cukup2 ek... semoga cepat sembuh seperti sedia kala...amin... alhamdulillah...

'NuReeN' said...

moga lya cepat sembuh ya...
rehat N mkn ubat.. Banyakkan bersabar, InsyaALLAH hasrat lya untuk berblog lagi akan tercapai...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lya.. jaga diri bebaik..
rehat cukup²..
we all miss u muchhh!!!

alia haryanie said...

lya..syukur alhamdulillah...moga lya cepat sembuh..banyakkan rehat..lya kena banyak tenangkan fikiran..jangan lupa makan ubat..apa2 lya kuatkan semangat ya...insyaallah.allah Maha mendengar....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Byk kan rehat yer Lya..
Kuat kan semangat..!!
Moga cepat sembuh..

ecah said...

lya..sabarlah hadapi dugaan ini..

emma said...

hai Lya.. Semoga cepat sembuh yer n tabah menghadapi dygaan tuhan...

Ena said...

Lya,
kami semua rindukan lya.. tapi lya kena banyakkan berehat & rajin makan ubat.. dah elok sepenuhnya baru lah update ye.. :D

papamama said...

Lya..salam perkenalan.kuatkan semangat ye.moga Allah sentiasa melindungi dan memberkatimu.

Fieza79 said...

Lya..malangnya fieza jauh..lau tak dh tentu fieza g melawat Lya...

Lya..jg kesihatan baik2 ye...fieza hrp Lya cpt semboh..rindu kan Lya..!

mamalieyna said...

OOOh salam rindu buat Lya..take care ye..rindu nak baca celoteh Lya macam selalu...^_^..makan ubat n ikut nasihat doktor ye..kami semua sntiasa doakan Lya!

ibu WaWa said...

semoga lya cepat sembuh. lya kena kuatkan semangat ye. akak doakan yang terbaik buat lya.

rynas said...

sedih baca posting Lya ni walaupun kita tak pernah bersua namun rasa cam dekat jer dgn Lya. mg lya tabah yer..rehat..jgn fikir2 sangat. take care ingt ramai sayangkan lya.

nuraitul said...

salam kak..saya baru dtg blog akak..moga akak cepat sembuh ye..insyaAllah..moga Allah memberkati akak sekeluarga dan selalu dalm lindungan Dia..akak harus kuat tau dalam menempuh segala ujian Dia..

maszmadi said...

smoga lya cpat smbuh yerk.. kami windu nak bc n3 lya.. kuatkan smgat demi asha yerk..

zue @ annaleeya said...

buat masa skang nih, lya cuma perlu rehat k.. jgn pikir mende lain... smoga lya cpat sembuh.. tke cre..

AngahSayang2314 said...

lya angah harap lya kembali pulih

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)