Monday, August 30, 2010

Audit ISO---> penat..lelah.seksa...

Salam....
Dalam seminggu dua lepas, memang masa yang memenatkan sebab dilanda kbz'an dengan kerja2 untuk menyediakan fail2 bagi audit ISO.. Tahun ni 8 fail kapal nak kena audi& audit bahagian pengeluaran & perolehan.. Penat otak. Hari cuti pun terpaksa korban masa sikit untuk prepare fail.



Dan hari ini  (29.8.10)  dengan jayanya dah selamat satu babak saya diaudit, bahagian perolehan & pengeluaran.. Lega...Tinggal esok  (30.8.10) untuk audit bahagian fail2 kapal. Dan tadi bawa balik rumah sikit untuk review kali terakhir.. Nasibnya tunggu esok je la...

Lepastu.......
MERDEKA !!!!!!!

hehehehe... upload skali lagi.. tapi versi lain

---> sori yer, sbb xde masa nk melawat rmh kawan2 dalam 2 hari ni..Ni pun, ambik masa jap sblum tdo. Semat gak singgah2 rumah geng2 semua, tpx smpat nk leave komen la... Esk bila dah settle audit, akan buat kunjungan balas....

18 comments:

mamalieyna said...

oooh audit time mmg 1 penyiksaan..elok2 habis je..mmg terasa MERDEKAnya..sesuai lah Lya..esok merdekaday! hehe..

All the best!

~aSHa~ said...

kiranye arini kalo betul2 dah abih audit baru dikira merdeka kan...

Rizziela said...

Kalau lepas audit..memang terasa lega sangat..terasa dunia kita yg punya kan?

**sHiKinn** said...

huh mmg..kalo iso jer mesti bizi yg amat..sampai balik lewat pastu bawa keje balik umah..time ni mmg pekerja contoh..hahaha
turn sy pula bln oktober ni..huhuhu..iso 2008 dh dapat dah..

Ain said...

nasib baik audit ni sekali sekala jer datang kan.....

lepas ni enjoyy puas-puas lya, lepaskan segala bebanan yang bersarang....

hehehe.....

mama c'fa said...

hua saye bru kene mngu leps tp bru stge 1 la hihik.. ni lps rye dtg lg hikhik

Zaidah said...

klu kena audit memang tensionkan...bila dah lepas memang lega...selamat kena audit..

Farra Dhelina said...

ah odit mmg membosankan kan..tension je dbuatnya

h4ni3 said...

weeee...
sangat tak suka itu audit ISO
masa tula konon semua keje nak buat perfectly.. habis audit, semua berterabor balik. hehe

Mama Hanim said...

bru je hr tu lps audit MQA..huhu..

nk abiskan mmg tensen, bila dh settle lega yg amat..hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

if time2 audit ni mmg penat..
take care dear

Fieza79 said...

mmg siksa kalo time pengauditan bagai ni..penat..!

tk pe setel kan dulu kije2 tu dh beres baru buleh layan blog...itu dh jadi perkara biasa kan Lya...fieza pon kalo tgh sebok mmg malas nk jenjalan sbb nnt kita leave comment ntah hape2 pulak sbb nk kejar time...! tak baik kan..lebih baik berdiam dr berkata2..hehee

az rina a.k.a jaijina said...

i hate ISO + audit..mmg leceh ler kalau time audit ni..

Dilla Ady said...

hmm..mmg bz kan time2 audit nih lya..

bace entri pasal culik tu..menggigil badan...sian kt budak tu..sib baik tak sempat dibawak keluar..

kurang ajar btul org yg culik tu!

'NuReeN' said...

iso mmg penat..
seb baik dh lepas bln 6 ari 2

perrggghhhh lega...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam merdeka jugakk Lya.. ;-)

kella said...

hai lya... lama tak singgah sini.. lama bercuti hehehe...
lama nya kena iso.. hari ni dah hbis ke belum? all da best 4 u!

AngahSayang2314 said...

salam lya

selamat hari merdeka buat lya gak...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (80) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (72) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (24) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)