Sunday, August 8, 2010

Bantuan Untuk Teruskan Rawatan.. masih ada y lebih memerlukan.

hanya perlukan kasih sayang y berterusan

Salam semua... Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua kawan2 blogger yang banyak memberi sokongan moral dari segala aspek termasuklah PELANCARAN TABUNG BAGI MENGUMPUL DANA oleh teman2 blogger tanpa pengetahuan sy selama sy ditempatkan di ICU bagi saya teruskan rawatan. Sesungguhnya, saya amat menghargainya & akan sentiasa mendoakan kesejahteraan kalian semua y ikhlas membantu.

Bukan hendak menolak lagi, malah amat2 menghargai niat murni kawan2 semua. Sememangnya saya akui, saya memerlukan rawatan buat seumur hidup.. Dan pelbagai ujian yang akan dilakukan.  Namun kini saya redha, semua itu ketentuan Allah. Dan walau apa pun ujian y dibuat, tetap memberikan result y x baik berkaitan kesihatan saya.

Dan sama ada sy buat rawatan @ tidak... Keadaan sy tetap begitu. Bila2 masa tanpa sebarang isyarat saya akan jatuh sakit. Bunyinya mcm mengalah kepada takdir. Tp, sebenarnya tidak. Oleh itu, bantuan kewangan utk sy blh lah dihentikan. dan bila bicara ttg DUIT, mmg x pernah cukup.. YANG SAYA PERLUKAN KINI HANYA SOKONGAN & KASIH SAYANG Y KUAT DARI FAMILY & KAWAN2 SEMUA SERTA DOA Y BERTERUSAN AGAR SAYA TERUS KUAT.

Hati sy lebih tenang jika duit itu disalurkan pada mereka y lebih memerlukan.. Sekali lg, sy mohon maaf... Bukan krn sy x menghargai segala niat murni itu.. Tapi, masih ada insan diluar y lbh memerlukan. Sekurangnya, saya masih mempunyai suami ,  family & kwn2 semua y sentiasa disamping sy saat sy kesakitan. Ya.. hanya itu y sy perlukan.


Insan ini lebih memerlukan.. Sama2 hulurkan bantuan untuknya

Dan segala bantuan itu boleh la disalurkan pada HARYANIE.. Kerana dia lebih memerlukan. Segala kesakitan terpaksa ditanggungnya seorang, hanya ank2 kecil y masih belum sepenuhnya memahami penderitaannya. Saya pasti dia lebih memerlukan..

Kisahnya : KLIK SINI & SINI
-->  http://aliaharyanie.blogspot.com/

---> Terima kasih y x terhingga buat semua teman.. Hanya Allah y mampu membalas segala kebaikan & keikhlasan itu.

11 comments:

IbuHakimHaikal said...

Salam Lya..sy doakan semoga penderitaan Lya berakhir..sesungguhnya dugaan Allah mesti ada hikmahnya..Lya jgn sekali-kali putus asa..Asha masih memerlukan Lya..dan sy faham Asya adalah kekuatan Lya...Tabahkan hatimu wahai sahabat... ;)

Farra Dhelina said...

lya..semua nya dah tertulis..andai itu utk lya..hrp lya terima yea..

mamalieyna said...

Lya..kami semua tahu Lya seorang yg kuat & tabah! moga kekuatan tu akan berterusan & buatkan lya bahagia dismpg asya & fain..asya sgt perlukan kasihsayang seorang ibu dr lya..hope lya terus dpt bg kasih sayang sepenuhnya dan happy2 selalu k! ^_^..kami semua sentiasa support lya!

::Mamalyna:: said...

mulianya hatimu lya... semoga lya terus tabah...Insya Allah, lya akan sembuh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lya mmg seorg wanita..ibu & isteri yg Kuat..Moga Lya terus tabah utk menghadapinya..pasti ada hikmah disebalik yg berlaku..

munna said...

senoga bertambah sihat Lya... jadikan asya sebagai penguat semangat... mana yang lebih memerlukan patut kita dulukan

umialya said...

ya.. kami sentiasa support lya.. kuatkn semangat

~aSHa~ said...

insyaAllah

Ena said...

MOga lya terus tabah & kuat ye..

Ain said...

kami semua sentiasa mendoakan yang terbaik untuk lya...

teruskan berjuang demi asya dan juga fain....

jangan mengalah k....

LYaFRINA said...

to all :

tq very2 much... maafkan lya.. apa y lya coretkn disini xde sbrang maksud.. sama ada nk tunjuk baik k... nk itu k.. nk ini k.. semuanya dr hati...

sememangnya ikhlas utk mbantu yani.. sama2lah kt mbantu agar yani mampu menjalani rawatan demi masa depan ank2nya...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)