Monday, August 23, 2010

Duit Raya Dari NUff... TQ :- )


Alhamdulillah...
Akhirnya saya dapat merasai juga hasilnya.. Walaupun x banyak, tapi saper senang2 nak bagi duit kat kita kan??? Ternyata.. berblog x merugikan langsung. Selain boleh menambahkan pendapatan..atleast blh jadikannya sbg simpanan.. Bblog juga boleh menambahkan kenalan dari seluruh Malaysia..

Jutaan terima kasih buat semua blogger y hebat2 belaka.. kerana sudi mengintai-intai, menjenguk, menyinggah di blog ini selalu.. Semua rezeki yang diperolehi juga adalah berkat daripada keiklasan kawan2 semua y menyinggah disini..

So... kawan2, terus berusaha dengan gigih dalam menghasilkan n3 yang menarik & tertarik.. Dan jangan lupa, jadilah seorang BLOGGER yang JUJUR.. JUJUR dalam setiap PENULISAN & N3..


---> cek ni masih tperap d rumah lagi.. masih belum dicashkan lagi.. Rezeki lbh, blh la buat simpanan.

32 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

wah², bestnye dapat $$ raya..tulah, sape nak kasi kan, update belog hari² dah dapat $$, masyukk..

pss// brape $$ tu? share lah skit..nak rahsia² plop mu ni..

LYaFRINA said...

az rina a.k.a jaijina :

tau xpe... update blog j.. ada masa update.. $$$$ masuk.. alhamdulillah.. rezeki rina.. berkat mu gok slalu ngintai2 sini..

$$$$.. biarla rahsia.. malula.. sbb sikit j.. tp cukupla utk beli apa2 y ptt utk raya ni.. tp ingt nk simpan j.. sng kalo sakit2 lagi lps ni

shima said...

rezki raya tu..alhamdulillah.shima bila la dpt

LYaFRINA said...

shima :

alhamdulillah.. rezeki..
kna gigih brusaha.. tba masa..shima pula. lya ni pon stlah sekian lama bru dpt. jgn lupa slalu update.. kalo xde ideal.. sng j.. just cari info y bguna utk d kongsi di internet..

Farra Dhelina said...

wah dh dpt duit rayaa..fra nk peram lagi lya..hehe..

suka last sentence lya tu..kena jujur dlm penulisan..

mamalieyna said...

waaah best tu..duit raya eh...eina pun tgh tunggu cek gk ni..lama jgk eh..bila lya confirm to cash out? huhu..hope dpt la sblm raya, mana tau berguna tuk isi minyak ke bayar tol ke, apa ke, nk balik kedah ni..hehe..

Zaidah said...

alhamdulillah...rezekikan...blum pernah dapat lagi..lagipun masih ciput...huhuhuhu

LYaFRINA said...

Farra Dhelina :

peram..peram..dpt byk skaligus..tu y bestkan??? lya dh cash out 2x.. cek y kedua blum smpai lg.. ni y ptama.. tp blum dtunaikan lg..

btul tu farra.. kalo kita bblog dgn jujur.. insyallah.. org akn suka dgn pnulisan kt.

LYaFRINA said...

mamalieyna :

hehehhe.. rezeki... eina, mmg agk lama gak tunggu cek ni smpai..xsilap lya cashout bln 6 aritu lg.. tp cara y tbaik utk cashout... cashout akhir bln drp akaun nuff. bru kt x tunggu tlalu lama.. cam lya xtau apa2..cash out awl bulan.. rugi..

insyallah.. 2, 3 ari g la kat bank tu.. dh lama sgt tperam.kn hilang plok cek tu.

LYaFRINA said...

Zaidah :

zai.. tba masa nanti, giliran zai plok.. insyallah..

kella said...

Hai lya! :D
wah... tahniah ye lya! alhamdulillah.. rezeki tu, tambah nak kat raya ni.. leh guna!
hahaha.. bila nak merasa jugak ni... huhuhuh... :)

AngahSayang2314 said...

lya biar sikit asalkan ada dari tak ada langsung kan??? rezeki ramadhan

Ain said...

ain belum pernah cash out lagi....

baru ciput dan cecah minimum value yang boleh cash out...

huhuhu.....

ain ingat nak cash out kan jugak sbb nak hadiahkan pada seseorang...

insyaallah....

idah @mama izzya said...

alhamdulillah rezeki lya

idah ni bila la nak merasa masih ciput jer lagi..masih jauh nak kejor..kih..kih..
mmg seronok pun berblog nih..yg ptg dpt kawan seluruh negeri

Ena said...

bestnyer dah leh cash out.. ena ntah biler la gamaknya.. huhu

mama zharfan said...

best tu!! me tgh gigih mengumpul nuff me yg ciput tu hehhe

Aleeya said...

congrats lya, ley simpan msk tabung taw...yaya duit nuff tak nampak beli ape ntah tak ingat da hehe

mummy_ayu said...

alhamdulillah....rezeki tu..ayu nye..lum leh cash lagi..he he he..lagi ciput...

zue @ annaleeya said...

best tuh dpt duit raya... kita nih duit nuff dok naik2 pong... ker saloh wat dok tau... huhu!!

lia said...

akak nyer x gerak2 dari RM2 kui3...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah lya..
yup, selain leh ramai kwn, leh gak earning sampingan.. wat eva la, i suke kwn², suka rayau bcari ilmu baru.. hihihi

h4ni3 said...

wah wah..
boleh la buat beli baju raya utk asya =)

Liza said...

Bestnya Lya.Dapat duit raya. Camna nak cash out ek?

MamaYatie said...

congrates lya...wah, tak sabar tunggu my turn yg lambat lagi & ntah bila tur..hahaha..takper usaha tangga kejayaan

Fieza79 said...

wahh rezki masyukk..best woo..ntah bila la nk merasa..huhu

EiJa ZaQuaN said...

wah..syoknya..alhamdullillah..murahrezeki.. :))

LyNn HaMzAh said...

wah...bestnyer dpt duit raya...murah rezeki lya...leh la belikan keperluan raya utk asha...

Lelord said...

hehehhe x penah dapat, lgpun baru jek register

umialya said...

Alhamdulillah, rezeki Lya

Liza said...

Alhamdulilah rezeki raya...

LYaFRINA said...

TO ALL :

tq very2 much yer.. insyallah, jika bblog dgn jujur.. rezeki ttp akan datang.. cuma perlukan ksabaran & keikhlasan.. Utk bjaya harus brusaha keras dulu.. kejayaan x dtg bgolek.. :- )

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Lya..rezeki raya tu.. :)

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)