Wednesday, August 25, 2010

Kibarkan Jalur Gemilang : 1 BLOG 1 BENDERA..


Salam ceria & selamat pagi semua..
Sempena bulan kemerdekaan ni, apakata kita tunjukkan semangat cintakan negara kita. Esspecially slps apa y berlaku di Kedutaan Malaysia di Indonesia tu. Mari kita semarakkan semula JALUR GEMILANG yang menjadi kebanggan kita semua. Sekarang, semua dihujung jari... Bukan saje poleh kibarkan jalur gemilang di rumah , kereta dll.. Bahkan sekarang di BLOG pun kita boleh kibarkan jalur gemilang.

Sebagai menghargai kehidupan kita hari ini, diatas kemerdekaan negara Malaysia yang ke 53, jom sama2 kita sertai Kempen 1 BLOG 1 BENDERA.


--> Tertarik utk sertai kempen ni, selepas membacanya di blog ZAI

17 comments:

mamalieyna said...

morning lya!

jln2 dulu sblm menjhit..hehe..dak ayep takmo tido la, tk dpt menjht lagi..huhu..

oooh eina dh kibar tp tak buat posting pun!

yup, meh sama2 kita kibarkan bendera kebanggaan kita!

AngahSayang2314 said...

salam ramadhan 15

eh ye la kejap jer dah nak hari merdeka kan??
hidup malaysia lya....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lya..jp lagi nak gantung gak lah..ehehhe

mummy_ayu said...

wah..nak kena kibar jugak nie...

Dilla Ady said...

dilla lum kibar lagi nih lya..huhu

Zaidah said...

merdeka....merdeka....merdeka....

~aSHa~ said...

ok akan dikibar jugak....

az rina a.k.a jaijina said...

bagus², semangat patriotik nih..aku nak tempek, dok tertempek lagi nih..

Whitey Mommy said...

cantik bendera tu... nak amik...

makdara TERDIVA said...

dah letak dah.. :)

mama_iris said...

ish....best gak rasanya...buat sticky mode ke??hehehe...nnti nurul nak buat gk la..

Sricahaya said...

semangat merdeka.. :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

yup, semangat merdeka dh mula dirasai..
my Alya dh sebuk mintak nk belimendeka, mendeka kat mydin mall..
InsyaAllah, tlg alertkan i kl i lupa yep.. pas ni kena wat post, schedule post.. :P

Fieza79 said...

owhh lom kibar lg...ketinggalan..huhu

miemiey said...

salam pagi lya..tq sbb sudi luang masa bersama kmi semlm..hehehe...jom dengan semangt kita kibarkan jalur gemilang ...tul kata lya bukan hya di rumah ,kereta..mlahan di blog..kmi sokong...31 ogos plak ari istimewa bg kmi..di mana saat tu ank kmi di lahirkan..teringt plak saat2 sakit bertaruhkan nyawa tuk danish..hehehe..

azzey said...

klu 1 blog 2 bendera pun bagus kan....*wink*....he3...

slm kenal....

Farra Dhelina said...

nak pasang jugak lah

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)