Wednesday, August 4, 2010

Masa Untuk Mempublish Semua N3 lama...

Hehehehe....
Just nk gtau jer...
Ekceli... n3 sebelum ni yang lama punya...
Sebelum jatuh sakit dulu... Yer la, x sempat nak post...
Terlentang dalam ICU dulu.. Semuanya lya dh draft awal2 dulu..
Dan lya jarang buat autopublish, sbb biasanya bila sampai ofis..
Baru akan pilih, n3 mana y sudah di draft utk di publish mengikut mood & kesesuaian...

Jadi buat sementara waktu ni.. lya just akan publish mana2 n3 y dah d draft sebelum masuk wad dulu.
Dah blh jadi koleksi... Dan disamping tu, akan publish n3 terkini y simple jer..
Dan yang pasti mood utk edit m'gedit pic n letak watermark cap Powerpoint belum ada mood lagi...
Pening nak ngadap semua tu..

Kenangan di ICU -july 2010


---> Masih lagi meneruskan misi mengemas kain baju di almari.. Bye..bye

9 comments:

mummy_ayu said...

ayu pun kadang kadang buat autopublish...senang plan gitu..he he he..pelan pelan lya..buat mana yg larat dulu.take care yer!

chent@ @ty sh@h_f@zz said...

salam lya
hope btambah sihat hrp kuat mghadapi dugaan ya
slalu jd silent reader je..
xpela..update la ckit2
wat pelan2 ya
btw, mang suke bca post dr lya
sy doakan lya cpt sembuh ya

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Xpe Lya..buat sikit2 dulu..
tunggu lya sihat sepenuhnye..
Take Care..!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

jom sama2 penuhi misi mengemas kain baju.. hehee~

Ena said...

tak pe lya..
tu lya yg bersebab..
ena nie pun selalu draf fulu & peram..
tapi ena selalu buat autopublish.. sbb kekurangan masa kat opis.. ;D

Fieza79 said...

fieza pon jrg wt auto publish...men mna sempat je...

takpe pelan2 Lya...selagi terdaya tu wt la jgn dipaksa2 bdn tu pulak ye Lya...

Zaidah said...

zai buat jugak autopublish tapi kekadang tu tak kuar plak n3 tu grrrrrrrrr...geram....

mamalieyna said...

ooh eina pun jrg2 buat autopublish,,just draff ada la, time nak publish baru cek draff..hehe..

oooh tak suka spital! ^_^

take care lya!

kella said...

taknak dengar lya masuk spital lagi boleh? :)

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)