Wednesday, August 18, 2010

PHOTOSHOOT : Asya dok sporting laaa..

Dah lama saya x buat photoshoot untuk asya.. Tiba2 mood tu datang.. Alang2 EL Isnin baru2 ni.. Trus ambik pluang utk mengayakan Asya.

Aiiii.. Cobaan pertama, dia nampak walker lama dia, terus panjat masuk. Akal pun makin panjang. Dah berani panjat situ sini.. Tapi part nak turun, menjerit 1 rumah...

Sayangnya, asya x sporting lansung kali ni. Banyak main2. Bila mama kata senyum.. dia buat mulut muncung. bila suh tunjuk gigi, dia ketatkan mulut dia. So ini je la hasilnya. Macam biasa, motif utamanya sebab nak join CONTEST INI <--klik


--> Jom ar pakat join blake...

21 comments:

Fieza79 said...

ala asya tak sporting lak kali ni..mungkin sbb dh lama tk photoshoot kot Lya..hehee

Fieza79 said...

opsstt...apa pon asya menten cute..!

mummy_ayu said...

pic yg last sekali tu comel..yg dia senyum kat pasu tu..suka..
biasa la bebudak..bila pegang camera, tak nak pose..bila kita tak pegang camera..bukan main comel lagi dia buat muka..geram je..he he he...

fazilzura said...

amboi3...ni sure mama dia yg ajo posing2 ni ... comel je

zue @ annaleeya said...

samala dgn airel... klu kita pegang camera jer, dia pon sibuk nak amik camera tuh... pahtu suruh ummi plak yg posing... bila kita suruh dia posing... mmg taknak ikut arahan lgsung....

chumel asya... baju pon comel.. kalerful lagik..

Nurzairul Isma said...

hehehe..,. asya tak sporting ye kali ni... xpe, still comel buat pose ape pon..

Zaidah said...

cantiknyer baju anak dara nie...warna pelangi gitu....

maszmadi said...

x senyum n tak nampak gigi pon.. asya still menten cute..

mamalieyna said...

hikhik..biasala si anak menjadi mangsa! ^_^...cute je asya..besar gini mmg suka main2..hehe..

eheh..contest apa la tu, nk clik lah..hehe..

mama zharfan said...

cute asya pakai dress ni..
my ariff pun sama ler..tak mau posing, tak nak pandang camera bila mama nak snap pic huhuh

Farra Dhelina said...

mmg ssh nak amik pic budak2 ni kan..naik jenuh nak pujuk suh senyumm hermmm

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

comel jer anak dara sorang ni lebih2 lagi part tutup mulut tu hhihi

Ena said...

ok je tu lya.. ada gak asha nak senyum2.. heheh.. biasa la cam kita gak kot..bila time tak de mood tu malas nak watpe pun kan.. hhe

Ain said...

dalam tak sporting, posing tetap terbaik....

kalau sarah, jenuh ler kejor....

takdenya dia nak layan mama dia nie...

huhuhu...

alyyani said...

tak sporting pun gmbr2 asya menjadi la lya. kalau nia tuh, camera tah kemana, nak kejar nia tah kemana. payah skang ni. hhuhu..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alamak.. tak sporting lak si asya ni..
dh siap cantik² lak tu..
takpe, masih cute hape..
berpotensi tuk menang !!!

kella said...

alaa.. ngape si asya tak sporting puleeeek.. biasanya dia mmg suka bergambar kan? (mcm ibunya :) )
takpe la.. lya ayik suh dia posing je, paksa rela kot.. hehehe..

apa pun gud luck for the contest tu..

:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah..semangat nak masuk contest..gud2

takpe, esok masih ade
mane tau esok mood dia ok..

cute asha..geram auntie tgk.

h4ni3 said...

uik.. asya naik walker lagik?
hehehe.. lepaskan gian ek
tak sporting pon, cumel jek posing tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alolo..tomei nye..samalh ngan Qis..susah nk beri kerjasama bila photoshoot..Tp pic Asya yg kat bwh tu..pandai gak dia berposing.. tersenyum lebar gak..& siap letak tgn kat muke..hehe..comel.. :)

~aSHa~ said...

mood tak mari..ehehe takpe..yg penting aunty suka la dgn baju tu...cantik

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (114) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) MyHappyFamily (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (57) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (48) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (43) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) NuFF (33) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) mama+papa+fasya (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (4) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)