Friday, September 3, 2010

Jumaat.... plannya nk ke Kuantan.. Jadi ke x???

Salam semua...
sekarang ni mungkin saya ondwy ke Kuantan.. kalo jadi la.. Kalo ada n3 ptg ni maknanya saya x jd ke Kuantan. Sbbnya, saya n asya x berapa sihat. Saya xtau nak tulis apa lagi. Otak saya betul2 tepu 2, 3 hari ni.. Ada n3 lama y blum di publish.. Tp malas nk edit... Rasa macam nak keluarkan semua y terbuku di hati jer.. Okla... saya mintak maaf, mana2  kawan2 y leave komen kat chatbox @ n3... tp saya xsempat nk mbalas kunjungan... Maafkan saya yer.. Sbb mood saya betul2.... Ntah la nak kata..

Tapi jangan risau, lps ni saya akn cuba membalas smua kunjungan tu.. Sbnarnya.. dh bkunjung.. tp x leave komen @ jejak... Harap sgt2 semua dapat memahami keadaan & situasi saya yer... Ok.. jumpa lagi...

Kenangan Ramadhan 2009

Pic ni xpernah dipublish lagi ni..Sebabnya, xsempat nak publish tahun lps... Keesokannya sayadah x sedarkan diri n berumah diwad selama Ramadhan tahun lepas.. Nasib baik tahun ni x diwarded,, walaupun badan ni rasa ala2 lemah ... Hari ni mmg rasa x sihat.. Nak pitam je manjang..


---> MOTIVASI: Kesusahan yang dialami kerana berusaha untuk berjaya hanya sekejap sahaja kemudian akan senang seumur hidup

N3 AUTOPUBLISH

10 comments:

Ain said...

kalau rasa tak sihat elok berehat jer kat rumah lya....

nak shopping sesak dengan umat manusia macam skrg ni mesti penatnya berganda-ganda...

jaga diri tau...

Farra Dhelina said...

lya..byk kan berehat ye..tok sah fkr byk sgt..

LyNn HaMzAh said...

betul cakap ain tu...kalau x sihat rehat kat rumah jer lya...

h4ni3 said...

nak ikuttt.. gi kuantan.. hehe

wanie_kashfi said...

lya...take care

'NuReeN' said...

lya kena bykkan rehat.. klau rasa x sihat x yah la g kuantan k..

nureen ada tag lya..
http://nureenasir.blogspot.com/2010/09/contest-birthday-khalis.html

MamaYatie said...

rehat byk2 la Lya, ngaji Quran @ zikir byk2 spy tenang hati & minda, jgn pk bukan2..

nnt ada masa singgah umah akak amik award yer..
http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/09/friendly-blogger-award.html

umialya said...

kuatkan semangat ye Lya.. kami sntiasa doakan yg terbaik

εїз Cik Fasya εїз said...

take care yer kak lya & asya..

selamat hari raya..

Fieza79 said...

moga Lya bertemu dgn kebahagiaan dan kesihatan yg berkekalan...jaga diri baik2 ye....

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)