Thursday, September 23, 2010

PHOTOSHOOT : Pabila lanser kamera berKLIK

Pabila lanser kamera mula berKLIK... sepantas kilat, senyuman diberikan... berlaku hayunan badan yang lemah gemalai & sesi tangkap muat pon bermula..
Klikkkk..Klikkkkk
(konon2 bunyi dslr..hehehhee.. xdpt, buat bunyi pon ckpla)

Ini bkn iklan mata.. bukan juga iklan shawl.. Inilah diriku... yang obses pada lanser kamera.

Apabila kamera dihalakan... Pelbagai gaya spontan terpancul... Akukah itu???


Dan...
 GAMBAR ITU FANTASI DIRIKU

Silala abaikan senyuman y xreti nk senyum tu.. baru tau, keje model tu ssh juga yer nk bg senyuman y natural sokmo . Inilah padahnya bila xde org nk snap pic kita bposing d hari raya.Last2 diri sendiri jd PHOTO G..Kantoiiiiiii...


---> Hari ini saya cuti... Cz beraya kat sebuah rumah ni.. Memang meriahla.. ramai org & pakaian dia org sedondon j.. Nak tau mana??? Kat spital la, rutin bulanan harus ambik darah, check itu ini & jumpa doktor. Bosankn hidup mcm ni selalu??Apa2 pun doakan saya selamat sampai & selamat segala urusan di hospital nanti.. K.Zue... kalo sempat kt jumpa yer!!

21 comments:

mummy_ayu said...

Lya nie photogenik la..cun aje dlm pic...pose cam ne pun ok jer...
selamat buat check up..semoga semua nya ok...amin!!
ada makan makan tak open house kat sepital tu? he he he..joking ye dear..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pheewit!
of cos cute dear, cam madel tu..
bermain ngan lensa ekkk? senirik bikin ke fain amekkk? sy op, kalo hubby amek sakit jiwa sokmo, kalo posing lebih sokmo die kate.. "wat ayu teh!".. nyampah!!.. :P

'NuReeN' said...

boleh ni jd model.. klau nureen tangkap gambar sendiri x jd jerr.. kena ramai2 ok cikit.. pandai la lya pelbagaikan pose..

moga lya selamat smpi & selamat pulang ke rumah.. INsyaALLAH semua OK.. ;)

~aSHa~ said...

suka berposing lya ni...
tgk la si asya tu menurun siapa..ehhehee

semoga semuanye selamat ye..kim salam kat kak zue

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ooo hantu kamera upenye..ehehe
takpelah, janji ati senang..tol tak?
ehehhe

takpela lya, rutin tu dah ketentuan..kesihatan tu yg penting..
ceria2 sokmo ok..:-)

zue @ annaleeya said...

olorrrr.... posing2 gitu... susah jgk yer klu dah jadik antu kamera nih... heheheh!!

orait lya... nnti jgn lupe hello2 k... klu smpt kita jumpe k...

Ena said...

hehehe..

sesekali kena la layan diri sendiri pulak kan lya.. hihi.. ;D

Ain said...

wahhh, pandai lya posing, ain kalau bab posing memang hancusss....

Sricahaya said...

pandai posing..patutla asya pun pandai posing..hehe

az rina a.k.a jaijina said...

fhewit, aku igt model manelah tadi, hahahaha..aku dulu² macam mu gop, amik gamba sendiri² aje..kire macam syok sendiri ler..tp skang ni dah insaf dah, hikhik..

ler, gi sepital lagi ker..tape², janji mu sihat ork..

Fieza79 said...

phewitt...sekali sekala pe slh nya Lya...sama la kita gila lensa..hahaa

owhh nk g jumpa zue...best la..

iera me casa........ said...

lya..ok le tu lya..kira lya pandai posing jugak la.. sebab tu asha pandai gak tgok lensa camera...

dia ikut mamanya...

cun cun cun

EiJa ZaQuaN said...

hehee..apa slhnya kita nak berposing ..dpn kamera kita sndiri kan..lya nya senyuman mmg manis..

AngahSayang2314 said...

lya sempat lagi tue pose sana pose sini heheh apa2 pun sweet sangat hehehe

Farra Dhelina said...

hehe kantoi..takpe..asal kan aga gamba hiks..

slmt bercheckup ye..

LyNn HaMzAh said...

banyaknya posing lya...ayu...

Mak Su said...

pndai gaks berposing, maksu tak reti bab posing2 tu, hihihi

lemangcute@chah said...

hahaha... hamboooi... tu naik shok berposing lah tu..hihihihi..

kella said...

cun la lya! manissssss je senyuman tu! hehehe.. ni sapa yang dok tangkap gambar ni? sendiri ya?
wah.. pelbagai reaksi muka.. :)

mamalieyna said...

sweet! ^_^

sampai skrg eina tak reti nk pakai shawl! huhu..

LYaFRINA said...

TO ALL :

tqvm.. thibur baca semua komen2 ni.. nk suka pun ada.. jawapannya.. sy kipnap sndiri pic saya ni.. cuba imagine..mcmana sy lakukannya utk dptkn pose tu.. kelakar sgt2..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (114) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) MyHappyFamily (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (57) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (48) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (43) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) NuFF (33) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) mama+papa+fasya (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (4) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)