Thursday, October 14, 2010

Cheque Ke-2 dari Nuff : Hadir Tepat Pada Waktu Nya

 

Alhamdulillah.. hasil daripada menulis &  menjadi seorang seorang blogger sudah 2kali saya menerima cek daripada Nuff. Cek y x tduga ni baru ajer d terima 2 hari lepas. Bukan niat dihati hendak menunjuk mahupupun membanggakan diri, tapi sekadar berkadar berkongsi kebahagiaan dengan blogger2 lain agar terus berusaha untuk melihat hasilnya.

Saya bukanlah menulis dengan tegar, saya hanya menulis bila saya mempunyai waktu. Kebiasaannya selepas waktu bekerja adalah waktu yang saya gunakan dengan sebaiknya untuk m'draft kerana pada waktu itu, Asya belum ada d rumah. Dan, pada sebelah mlmnya adalah waktu untuk bersama keluarga. Just2 kadang2 saya celah2 time fain online.

 Saya x pernah terkejar-kejar untuk menulis blog. Just lakukan setakat termampu, ditambah lagi dengan faktor kesihatan saya.Tapi, faktor kesihatan saya juga memotivasikan diri saya supaya lebih gigih untuk menulis. Kerana hasilnya amat membantu diri saya & juga mereka yang memerlukan.


---> Tuhan lebih mengetahui, rezeki itu hadir pada saat memerlukan. Syukur PadaMu Ya Allah!!

19 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahnaih k...mesti banyak dapatkan..

@e_da said...

alhamdulillah rezeki...

Ena said...

Tahniah..


bila la turn ena pulak tu gamaknya.. sabar menanti nie.. ;D

azzey said...

tahniah lya! byk ke dpt tu? heh3....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah..bes tu...cek terbang dari langit..wekke

CT said...

camna ya..boleh dpt? akk dah tepek Nuff tp nak buat camna ya?

Izan Ishak said...

tahniah lya...happy blogging!!

mamalieyna said...

Alhamdulillah..dtg tepat pada masanya ye Lya! ^_^

takpe lah lya, janji kita menulis utk kepuasan diri, bkn terpksa or dipaksa..kan3x..^_^

Ain said...

tahniah lya...

ain tengah tunggu cek jugak ni, lambat jugak kan prosesnya...

Fieza79 said...

alhamdulillah...rezki lagi...
fieza tgh sabar menanti ntah bila tiba masa fieza pulak...

~aSHa~ said...

tahniah lya, ia hadir pada dan ketika diperlukan...lagi terasa dihargai

~aSHa~ said...

tahniah lya, ia hadir pada dan ketika diperlukan...lagi terasa dihargai

~aSHa~ said...

tahniah lya, ia hadir pada dan ketika diperlukan...lagi terasa dihargai

Mama Fiyan said...

wah...bestnya! tahniah ya

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bestnyer dh dpt 2x dh..
pepun, tahniah lya ekk..
ye, Allah mendengar doa hambaNya tu..

Mama Zharfan said...

best tu dpt cash ;)

mummy_ayu said...

wah.dpt cek nuffnang..tahniah!!

PUANSTOBERI said...

Bes nya dpt cek..sabar menanti neh.. hihi..

Lya tk dpt eh emel Reen. Ok tkpe, Lya just drop alamat je kat emel Reen : cikstoberi@gmail.com

AngahSayang2314 said...

ya allah syukur sangat2 ly dah berjaya dapat cek hehehe.. bole la belanja kepok lekor baru jer 20sen yg dah goreng tak kan tak leh kot??

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)