Tuesday, October 5, 2010

Ke Tempat Febret Asya : PLAYGROUND

Memang dah lama sangat2 x mgintai di PG ni. Rasanya sejak saya masuk ICU bln 7 baru2 ni x pegi2 dah.Kalo x tiap2 minggu bawak asya ke PG atau pantai. Bulan puasa baru2 ni pon x sempat nak bawa & sampaila Jumaat 2minggu lepas bawak asya kesini. Terpekik-pekik dia nampak PG ni. Ye la dah lama sgt x sampai.. Last week pun ada datang lagi. Kemain teruja lagi. Biasa.. bila lalu j kat Pg tunjuk2 nak main situ & menangis bila x behenti kete.. Ok jom layan pic ajer.

sampai jer terus terkam ke buai ni

part paling xtahan suka suruh org kejar smpai atas ni.. Nasib baik PG ni org beso boleh naik

pose untuk mama

Lepas dah puas layan sePG ni. Mula beronggeng ke Padang Astaka.. sebelah j dgn PG ni. Tempat org berjogging. Kita pun tumpang sekaki round situ. best jugok

Ada kelassss.. bersukan pakai jeans

Lps duk lepak2 atas pentas kat situ jap sambil bergosip dgn Fain

Ok.. Bye...bye....

19 comments:

Sricahaya said...

sonok asya dapat main kat taman yer..

az rina a.k.a jaijina said...

alah, kesitu ajelah tmpt peberet asya ni..padahal mama dia yg nak maen boyan tu kan, ngaku ajelah, hahaha..

eh, joinlah contest aku tau..

Fieza79 said...

sonok asya dgt p tmpt feberet dia...hehee kemain lari sana sini tu...

fieza pon dh lama tk bawa bdk2 tu g taman lps raya ni..last pegi ari tu sebelom pose...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sama la ngan my alya..
feberet port die la tu..
br ni pn seblom outstation pn bw pi men menan lu sblm tinggai..
hihihi, kasik enjoy lu.. =)

Ena said...

ena dah lama tak bawak anak2 p playground.. sian ulak.. pas raya ni lom ada peluang lg.. huhu

LYaFRINA said...

Sricahaya :

a ah.. mmg happy sgt2 .. yela mmg dh lama sgt dia x main situ sbb mama dia ni slalu sakit

LYaFRINA said...

az rina a.k.a jaijina:

ishhh rina.. mu senyap2 doh la... mu tau doh kan aku suka main buai laju2.. kantoi doh la

LYaFRINA said...

Fieza79 :

btl tu fieza.. mmg happy sgt nmpak muka asya.. tp sbb lama x bwk.. dia mcm jakun jadinya..

fieza lps ni time cuti hujung minggu bwk la ank2 pgi PG blh release tension

LYaFRINA said...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ :

kesian husna kena tgal.. gud luck utk leily yer..

LYaFRINA said...

Ena ;

xpe ena.. slow2.. ada masa n time blh la kita happykan ank2 kita..

Ain said...

lamanya tak bawak sarah gi main kat PG....

budak2 kalau dapat ke PG mesti sonot main sana sini....

mamalieyna said...

budak2 dgn PG mmg umpama isi dn kuku..bila lama tak jumpa tu, sure excited giler2x..hehe...seronok ye..sambil jln2 sambil kuarkan peluh! janji anak happy! ^_^

mummy_ayu said...

seronok la asya gie tempat fav dia..kita pun happy tgk anak happy kan....
happy always!!

umialya said...

dah lama x bawa anak g PG.. sronoknye asya

AngahSayang2314 said...

wah bestnyer dapat bawa asha gi jalan2 mesti dia suka kan??? dah baik demam ke???

♥ QaseH ♥ said...

kat pasar mlm tu ker lya

h4ni3 said...

sempat bergosip dgn fain tu.. hehehe
asya tak mencelah ke? ;)
lya dah sihat dah?

azzey said...

LYaFRINA: Dh makin seronok layan buah hati yg semakin membesar ye.....:)

mamaaerish@eb said...

comel dier wat tocang,..... ;p

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (114) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) MyHappyFamily (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (57) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (48) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (43) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) NuFF (33) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) mama+papa+fasya (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (4) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)