Wednesday, October 13, 2010

Kenangan Oktober2010

 Sekadar berkongsi kenangan selama di wad baru2 ni :- )

Berada di Ruangan Akut. Tak tau katil no. berapa..


 
Antara port y d'drip.. Lain2 bahagian dah lunyai n masih bengkak + lebam sampai sekarang. Antara faktornya sbb salur darah saya bermasalah & ubat y dimasukkan melalui drip terlalu menyakitkan. Rasa nak tercabut kepala tiap kali ubat dimasukkan n nak menunggu sampai k habis.


Hahahaha...ada jugok adegan romantik yer.. Fain tu nak suap bekas k ubat dalam mulut?? Kelihatan disitu, jerawat pun setia menemaniku..


Time sakit ni.. boleh manja lebih2 sikit.. hehehheee.. Eemmmm... sapela pilih nak sakit ni??Andai dieri pilihan nak sihat j sokmo.


Bantal stawberry yang saya menangi di entri ini sentiasa menemani saya & asya.. Tq UmiAlya.


Kekasih Hati Dunia Akhirat yang selalu ada & x pernah jemu merawat diri ini.
Tq Fain



---> sebahagian pic y boleh dikongsikan.. yang lain2 just untuk simpanan & kenangan.. TQ utk semua kawan2 y best!!

14 comments:

@e_da said...

kesiannya lya.. saya doakan lya cepat sembuh ya.. mujur ada suami yg memahami jd peneman setia kan

Zaidah said...

betul tu @e_da... fain dah banyak berkorban...suami mithali..semoga cepat sembut..

azzey said...

lya: mudah2an lps ni lya sembuh sepenuhnya dan tak sakait2 cam gini lg....

az rina a.k.a jaijina said...

kami doakan yg terbaik untuk kamu lya....

mamaaerish@eb said...

ill pray 4 u...

notti netti said...

eheheh cantik tudung....semoga cepat sembuh ya....

Normaliza said...

Semoga sembuh sepenuhnya ye..Amin

'NuReeN' said...

alhamdulillah lya dah nmpk sihat cikit skrg ni kan..

masa sakit la nak bermanja2 kan lya.. nureen demam pon manja ngan asben sbb dia lega dulu..

Fieza79 said...

fieza doa kan kesembuhan Lya selama nya..

Ena said...

Moga lya terus tabah la ye..

lya.. ena dah tahu pasal kat blog Umialya tu.. cuma pg tadi tok leh nak komen.. tak tau naper... tapi baru nie try lagi.. dah ok dah.. thanks ye lya.. prihatin.. ;D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

moga cepat sembuh ye Lya..
bertuah dpt Fain, salu menemani saat suka n duka..

umialya said...

bertuahnya lya ader fain..
Moga cepat sembuh ye

AngahSayang2314 said...

Ya allah lya angah doakan semoga cepat sembuh seperti sokmo2 belako..
angah rindu ngan lya yg happy2 selalu...

sal-nurbeena said...

1'st time akak tengok drip kat kaki. Semoga Asya dapat membaca coretan Lya di suatu ketika nanti

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (139) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (62) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)