Wednesday, October 20, 2010

Saya Anak Malaysia....

Lokasi : Padang Astaka Kemaman, Terengganu

Yeahhhh.. saya anak jati Terengganu macam mama & papa !!!
na na na na na ganu kiterrrrrr...


Jalan tergelek-gelek menuju ke Dataran Jalur Gemilang


Saya bangga menjadi anak merdeka & sangat2 bersyukur kerana bernafas di bumi Malaysia yang sangat2 bertuah ini. Semoga Malaysia terus maju & aman makmur selamanya. Menunggu wawasan 2020.. Errmmm time tu umur saya 12 tahun akan ambik UPSR , mama saya umur 35 tahun & papa 36 tahun.. Owhhh muda lagi mama dengan papa. Boleh bagi asya adik tak??

19 comments:

Ena said...

comel je asha with jalur gemilang..


InsyaAllah.. hanya DIA yg Maha Mengetahui.. ;D

LYaFRINA said...

Ena :

hehehhee..

ntah la.. kalo ada keajaiban.. adalah rezeki tu.

~aSHa~ said...

cute betul jalan tergelek2 tu..

Fieza79 said...

Lya..harus tambah lg sorang...insyaallah da rezki tu nnti...doa2 kan je...

hurmm..asya mmg anak sejati tengganu...anak dara pata timo..!heheh

LYaFRINA said...

~aSHa~ :

hehhehee.. mmg dia jln gelek2 sikit..

LYaFRINA said...

Fieza79 :

kalo ada keajaiban mmg nak sgt2.. nak sgt.. kalo blh nak kembar lelaki+pompuan. cz abg n kakak lya kembar.. jd beranak sekali gus.. dh dpt 3 org ank..

mamaaerish@eb said...

boley....
insyaallah kalo ader rezki tau asya...

aminnnnn...

mamalieyna said...

comel je tergelek2 jln tu.. ^_^

herm...2020..asya 12 tahun eh..adik arif 11...hehe..mama adik arif dahhhh...herm....40???!!! aiyaakkk!!!! =P

LYaFRINA said...

EB :

DOA2 KAN YER...

LYaFRINA said...

Eina :

hehehe.. life begin start at 40...
ok pe..

hasrul hassan said...

Salam ..
harap2 anak2 kita tetap tahu makna Jalur Gemilang, boleh beritahu Rukun Negara dan boleh nyanyi lagu Negaraku.

Dan paling penting .... tahu Rukun Islam, Rukun Iman jangan tahu Rukun Nikah je ... hehehehe ..

mekasih.

htt://hasrulhassan.blogspot.com

Yan said...

Maybe UPSR dah tak ada lagi kot. Version lain lak..

az rina a.k.a jaijina said...

wow, kemaman sudah maju ye skang..aku tatau plak kat padang astaka tu ade bendera besa punye camni..lame dah aku tak jejak kaki kat astaka tu, jakun, wakaka..

LYaFRINA said...

HASRUL :

harap2 begitula.. tugas ibubapa la tu menerapkan semua tu..
insyallah.. akan cuba lakukan y tbaik buat asya..

LYaFRINA said...

Yan :

itulah akak.. ntah mcmana sistem time tu kan

LYaFRINA said...

rina :

mat said tu kan...
hehehehehe

xkan la mu x perasan lgsung..lama doh kan.. duk kat kg besut nun blh nmpak dah bendera ni.. dr puncak dh blh nampak.

msti mu date kat sini skmo delu ork?? heheheh

Sricahaya said...

suka tgk gambar asya yg first tu..lawa...

LYaFRINA said...

Sri :

thanks

Farra Dhelina said...

mn bendera ganu asha?? hehe

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)