Friday, October 29, 2010

Teratak Western Food KUALA KEMAMAN

Sempena meraikan ulangtahun perkahwinan yang ke-4 pada 26 OKTOER 2010 baru2 ni. Sempatla berdinner bertiga dalam suasana sejuk, dingin & mencengkam jiwa sebab hujan & angin dari pantai Kuala Kemaman bertiup membuatkan bulu roma asyik menegak jer.. Saya x pasti nama restoran ni, saya main letak je tu.. Sebab selama ni just sebut western food kuala kmn.. Xde dah y lain melainkan restoran ni jer.


Rasanya semua org kemaman tau mana letaknya restoran ni. Ekceli restoran ni baru dibuka setelah ditutup seketika untuk membina baru restoran ni. Kiranya 100 % berwajah baru ni. Cz sebelum ni restoran ni kecik jer & sekarang dah dibina semula 100% dengan keluasan berkali ganda & lebih selesa.


Bertemakan batu-bata yang mungkin dapat menyejukkan lagi suasana. Ruang makan yang lebih luas & selesa. Sebenarnya luas lagi ni.. ni just amik pic bahagian ni ajer. Masih nampak kosong, sebab masih dlm m'deko lagi.


Just makan Lamb Chop... Sesuaila dgn tuannya, x muat perut nak isi banyak2. Dan utk asya fun fries.


Misi bergambar jiwang2 x dapat diteruskan sebab asya x bagi cam kat mama & papa dia. Dia asyik nak main jer. Nak tengok air pancut la.. Main kat tangga la.. Dan paling best, part jeritan batinku bila nak air.


xpela.. xde pic org yang nak sambut anniversary ni. Saya letak pic Cahaya Hati saya & fain. Bukti cinta kami berdua. Muuahhhhh... mama & papa sayang asya sampai ke hujung nyawa.


---> memory yang indah untuk dikenangkan..

15 comments:

Sricahaya said...

Sedapnya Lamb Chop..lama tak makan western..baik je asya ye..

Apa pun semoga lya diberi kesihatan dan bahagia bersama insan tersayang

Ena said...

nampak sedap je lamb chop tu.. yummyyy

Fieza79 said...

sedap lamb chop tu...owhh celebrate2 ye...olorr tk sempat nk berposing romantik sket kan..tkpe2 lain ari..hehee

mamaaerish@eb said...

bagaikan puteri... (",)

mummy_ayu said...

ye la..lambchop tu nampak sgt menarik...yum yum..
and asha..sgt tomei..

az rina a.k.a jaijina said...

wah, sedapnya..balik boleh terai..tp laki aku bukanye suke sgt western² ni..perut dia perut org melayu tulen..

fazilzura said...

FULAWEIII .. sodapppp

Zaidah said...

teruja tengok lamb chop tu....terus lapar....huhuhu semoga lya gembira di samping keluarga tersayang

'NuReeN' said...

wahhh celebrate anniversary kat western.. nmpk sedap & pastinya sedap la lya.. last mkn lamb chop kat kenny rogers.

munna said...

wah..menariklah lamb chop.. tu ..rasanya mcm nak makan western lah lunch ni

Jamiel said...

sedap nyer..

Mama Zharfan said...

epi anniversary
yum yum sedapnya lamb chop tu
pic last tu sgt sweet :)

Liza said...

Happy anniversary to both of u... Moga kekal selamanya

CT said...

eppy anniversary....makin tuooooo..hi3

~aSHa~ said...

ni kedai kawan sha...kawan sepejabat...eh silap..kedai suami kawan....

sha suka makan koslo kat situ..sedap dari tmpt lain...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (136) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (97) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Ramadhan (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (44) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (27) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (21) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) Mamalovefasyafrina (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1)