Thursday, November 4, 2010

Birthday Girl Yang Moody


Huhuhuu.. frust mama... Asya moody j manjang sempena hari special asya ni. Jadi kali ni, mmg xde pic asya tersenyum & tersengeh.. semuanya masham2 ajer.. Xpela.. y penting asya suka sbb ada ramai kawan datang. Mybe moody kerana peralihan tahun kot. Mybe next year asya lg besar & dah pandai handle keadaan. Mama buat semua ni untuk kenangan asya, tanda kasih & syg mama pd asya.

 
alahaiiii.. baju y sepatutnya di pakai x dapat dipakai... so, ambik j skirt gown tu match dgn baby tight & baju y sedia ada.. Dah jadi macam ballet dah. kelakar k??Frusttttnyer, tgk kat online lain..bila dah sampai lain.. :-(

Asya bersama hadiah-hadiahnyer.. Hehehhehee.. time ni dia x ambik port lagi..

Asya bersama hadiah-hadiahnya.. Ececececceee... dah x tau nak buat apa bila tgk menan banyak tu. Rambang mata dah tu. Amboii oya, kemain lg yer.. sebundle bg mainan kat asya.. complete set tuhh.. Tapi dlm byk2 tu dia suka mainan y kasut tumit tinggi tu.. gigih berjalan. Dah nampak disini ciri2 kewanitaannya.. Jaga2 sape2 nak ngorat asya nanti.. kena selalu beli kasut. asya ni mmg pantang nmpak kasut. Dari mama & papa xde k???


Haaaa.. yang ni special untuk kesayangan mama & papa.. Baju pink tu dari mama, beli online jerrrr.. Baju kaler kelabu tu dari papa untuk asya.. Masing2 mmg saling x tau pasal hadiah ni. Ingatkan Fain xde beli apa2.. Last2 ada dlm bonet kete.. Pandai jugok yer beli baju utk asya.. Ikut taste mama dia, hehehe. Tp y fain beli tu kena p tuko semula kat anakku sbb saiz kecik... huhuhuu

*
*
*
*
*
*
*
*
*
pic  ni dulu yer
Haaaa.. tengok tu betapa ganasnyer anak dara i ni.. Time ni meggunakan kekuatan tangan untuk menghancurkan kek.. Ada 1 part lagi menggukan bantuan pisau pemotong kek dihancurnya kek tu.. Adooiii sabo je mama ni.. Tgk muka saya y sgt2 terkejut bagai nak rakkkk!! Gambor2 lain, next week ye.. rasanya x sempat nk edit ni.. Nak tunggu pic dari kamera zati dulu. Combine skaligus baru x byk keje.


---> masih dalam mood keletihan yang amat...

17 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

awatnye besday girl moody? nak kate pakwe tak datang, dah dapat kiss lagik, hehehe..

wow, bahnyak ghile adiah die..comeilah heel dia tu, antie nak finjam leh tak?

Adam's Journey said...

Banyaknya mainaan Asya dapat....

Rizziela said...

Kenapa Asya badmood....banyak hadiah dia dapat kan

mummy_ayu said...

wah seronoknye...tomei tutu tu...
tapi sayang b'day girl bad mood cikit..napa tu?

~aSHa~ said...

byk nye adiah dia..sori ye nak..aunty tak dpt dtg...nti ada adiah tuk asya syg jugak..dari aunty, kakak baby dan abg danish...

::Mamalyna:: said...

tutu tue comey jer..

ieda said...

amboii banyaknya aisya dpt diahh ..
kasut tinggi layie .. cute jer :)

'NuReeN' said...

moody sbb kena bgn awai kot.. dpt adiah byk bestnyerr...

asya geram kot tgk kek tue ada gambaq dia sbb tue dia nk godek2 jerr kek tue...hehehe

zue @ annaleeya said...

chumelnya asya pakai gitu... klu menari ballet mesti laaaaaaagi chumel... hehehe....

byk tol asya dpt adiah....

mamalieyna said...

huhu...lmbt aa sesi terjahan ke sini..maapkan saye ^_^

oooh comeinye asya cam penari ballet..hehe..tp sweet..^_^

oooh byknye hadiah diee...best la nmpk byk2 menan + baju2 baru tu...

nak tgk pic lg dan lagiii...!

selamat bercuti2 malaysia..hehe..

Dilla Ady said...

sori asya sayang, lambat auntie wish hepi besday...

walaupun baju tu menghampakan lya tp pada dilla cantik la...kena ngan asya..

cantiknye kek tuuuuuu...nak satu gak la tuk acha nnti...mahal tak lya?

Farra Dhelina said...

seronoknya..kenangan terindah bila diorg dh besar nnti kan

Mama Zharfan said...

event yg sgt best + manis utk kenangan dia hari mendatang :)
tomey asya :)

'NuReeN' said...

hi lya...
nureen tag lya ni
jemput ambil yerr
http://nureenasir.blogspot.com/2010/11/anak-anakku-comel-bergaya-contest.html

h4ni3 said...

uiii
banyaknye hadiah asya
happy belated birthday asya!
jadi anak yg solehah yer :)

'NuReeN' said...

2nd tag utk lya
http://nureenasir.blogspot.com/2010/11/cik-warnida-giveaway.html

**sHiKinn** said...

happy belated besday asha..sori lambat wish..comel la kek besday asha tu..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (139) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (62) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)