Monday, November 15, 2010

Friday @ Casa Limbong

Jumaat pagi tu, plannyer just nk ke pasar minggu nak beli makanan sket.. Oleh kerana keluar lewat, dlm kul 10am g2, maka plannyer berubah ke Casa Limbong. Sbbnya time tu dah panas terik. Tapi panas pagi kan Vitamin D.. hehehee.. Tujuan asalnya ke sini kerana nak menemani Fain breakfast kat gerai2 makan dlm casa limbong. Saya teman jer... sebab kat rumah dah ada nasi kerabu menanti. Fain x mkn nasi kerabu..

sebahagian drp deretan kedai jualan

Tapi, kalo dah sampai sini memang x sah x round sbb kat bahagian ground floor ni ada banyak deretan kedai menjual pakaian, tudung, eksesori dll.. Baju2 baby y jual macam kedai online pun ada.. tapi mahal la..

Time ni dah lepas makan.. Asya pun dah pandai shopping tu.. Ikut saper tu??? Time ni asya nampak sesuatu y menarik perhatian.. Susah gak nak tarik dia dari situ, menangis la skejap.. Aiiii... pistol mainan pon dia berkenan yer??

Selit skit pic2 sampaingan

Time breakfast..

Odwy balik

Time ni asya kembang hati sket.. Bila puji, mula la buat mcm2 gaya.Bila papa tanya

Papa : " saper dia comel??"
Asya : " sya sya omell "


~ Next N3 kami ke Mini Zoo Kemaman

19 comments:

Ena said...

pandai asya p soping yeh? dah pandai pilih sendiri ker? bijak2..

asya akan apa tu sayang?? sedapnya..

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...memang asya comey pun...

Fieza79 said...

wahh nmpak nya Asya dh da gaya bersoping ni...

nmpk Asya makim comel dan bambam je Lya...

idah @mama izzya said...

casa limbong tu kat mana lya..
sggh tak tahu ni..hik..hik

LYaFRINA said...

Ena :

asya pandai pilih shoes jer...

zue @ annaleeya said...

klu pegi casa limbong tuh mmg tak pnah beli pon... mahal la kt situ...

bestnye lya gi mini zoo tuh... bilalah nak pegi nih...

LYaFRINA said...

LyNn HaMzAh :

semua kanak2 mmg cute2 belaka

LYaFRINA said...

Fieza79 :

bambam tang pipi j tu.. body tecik j

LYaFRINA said...

idah @mama izzya :

idah kat tgh2 bndr kmn..
blakang Centre Ponit tu..
kat yellow town

LYaFRINA said...

zue @ annaleeya :

itula.. cuci2 mata jer la.. tp kalo pakaian santai tu ok j harga...

tu la.. 1st smpai zoo kt kmn tu.. padahal, bkn jauh pon..

ieda said...

alo2 asya yg cumei ...
dik pasar limbong tuu kat ner ??

Farra Dhelina said...

wah dpt gak gi zoo ye lya? hiks

Rizziela said...

Asya memanglah sangat comel..cute ajer berjalan shoping sorang-sorang ek

Cik Jue said...

comelnye topi asya..suka cik jue..

Mama Hanim said...

cutenya asha gi jln2 shopping ye.. suka tgk..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah pandai asya gaya2 memilih baju ek...ada ciri suka melarama cam mama ek...so sweet je asya ni

kella said...

kecil2 dan comey comey si asya ni.. besar nanti jadi lawa lawa pulak.. persis ibunya yang suweet gak! :)

'NuReeN' said...

breakfast sambil cuci2 mata...
hehehe asya mcm ellesya.. bila tanya sapa comel.. sure jwp ellesya....

Mama Zharfan said...

tomey asya senyum..jrg2 dia senyum kan :) mahal senyuman ni :)

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (138) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (62) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)