Tuesday, November 2, 2010

Kata-Kata Melukakan Hati

Adakah hati saya masih dilukai ??? Masih terluka ??? Seharusnya, kita harus selalu berjaga-jaga dengan setiap kata-kata kita agar ianya x melukakan hati & perasaan seseorg. Nampak gayanya, masih ada org y terluka @ ingin mencari kata-kata yang boleh menyebabkan seseorg itu terluka.. X percaya???

*

*

*

*

*

*

*

*

*
klik pd pic utk lebih jelas

Tengok tu, ada keyword kata2 melukakan hati melalui carian google & masuk ke blog ini. Saya pon cuba google jugak nak tahu n3 apakah itu.. Dan saya jumpa entri ini :-
(klik)



--> Sememangnya entri itu, saya meluah sesungguh hati ttg perasaan saya. Tentang diri saya yang terluka & terima kasih jugak atas semua kata2 semangat yang diberikan itu..

9 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

ADAKAH AKU MELUKAKAN HATI KAMU? HUKHUK..

Ena said...

Lukai & dilukai itu adalah lumrah dan asam garam dalam kehidupan..

LyNn HaMzAh said...

huhuhuhu...moga tiada kata-kata kita yang melukakan hati sesiapa...

Fieza79 said...

kata2 dan perbuatan sering boleh buat kita terluka...normal dlm kehidupan ni..moga2 tiada kata2 di sini yg boleh melukakan pasaan kwn2 kan..?

Farra Dhelina said...

mmg mudah menyakitkan hati dr menjaga hati kan..

lama fra tak online..lya sht?

Jamiel said...

Kita pun x perasan samada kita ada lukakan hati org ke tak..
Sabo je la kan..

Aleeya said...

luka dilukai huhuu

azzey said...

lya: mesti org yg google tu sdg terluka jg hatinya waktu tu....

Ain said...

luka di badan senang untuk dirawat, luka dihati??

moga2 kita tidak disakiti dan menyakiti....

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)