Wednesday, November 10, 2010

Menyepikan diri satu hari jer...

coba ngetest.. blh upload lg pic buat masa ni.

Assalamualaikum....
Mesti ada y perasan, (atau saya j y terperasan kotttt) kelmarin saya menyepi. Bukan sengaja yer, tapi bersebab.. Saya betul2 x ingat nak bg tau kat n3 sebelum tu. Dan saya sendiri x sempat nak draft n3 mlm tu, sbb late ni betul2 keletihan y melampau.. Padahal bukan buat keje apa pon.. Tp itulah, ttp rasa letih.

Kelmarin, sy mmg x bkesempatan nk online langsung sbb tu x myinggah d blog kawan2. Kelmarin padat dgn agenda antara mama & anaknya. Kemana lagi kalu bukan spital..

  • Sebelah paginya, saya jumpa pakar.
  • Kul 2pm - Asya jumpa pakar.. Ekceli asya pon ada sedikit poblem bkaitan kesihatan tp sy x pernah citer slama ni. Tp kalo perasan la, sy selalu  bg tau asya demam.. Kesilapan saya juga, mengandungkan asya dlm keadaan x sedarkan diri dulu & apoitment awal tahun 2009 untuk asya saya x pegi cz baru masuk keje & smpai sekarang baru samb balik.. Harap2nya xde apa2.. Selain tu, asya mengalami masalah sembelit sejak lahir & berdarah & berat badan y x naik2. Sekarang just 8.5kg. Draft memang xde peningkatan. Apa2 pun tunggu slps jumpa pedeatrik nanti.
  • Kul 3pm, turn saya plok buat ECHO untuk injap jantung berlubang, Dan resultnya dah tau pun... Apa2 pun kena tunggu kata pakar pula mcmana nanti. Doa2kan y terbaik buat saya.
Sampai rumah dah petang.. Jadi memang letih sgt2, sbb dari pagi smpai ke petang. Jadi sampai rumah terus cari bantal.. Ok, nanti saya akan ke rumah kawan2 yer & terima kasih buat Kella y bagi award tu.. nanti lya ambik yer , x lupa juga buat angah y bg tag nanti lya jwb ( y dulu2 tu byk lg x jwb.. hehehehe).. Ermm musim mengetag bermula!!!! Dan x lupa juga buat Lekat Lekit ada tag contest ye.. I LIKE!!! Nanti sy settlekan yer.. Ermm leily, awk kenan erk baju purple tu?? hihihi, malu la nk gtau.. murah je tu.. sy ingt pun nk beli satu lg kaler lain.. kalo awk nak sy blh tlg belikan n pos kat awk.. nanti sy bisik kat awk sy beli kat mana erk..


---> bulan 11-12 mmg padat jadual ke spital.. Nampak gayanya sy kena cancelkan beberapa appoitment utk bulan 11 ni cz dah byk ambik cuti utk ke spital & sy akan pegi y betul2 penting saja.. Y bulan 12 haruslah pegi, sbb kena jumpa pakar neuro.

14 comments:

mama_iris said...

apa pon keputusan nya nanti...always remember that u are not alone ok...cheer up...

Rizziela said...

Semoga ALLAH sentiasa melindungi Lya & keluarga .. AMin

azzey said...

LYa: saya akan doakan Lya sihat sepenuhnya......jaga diri baik2 ye.

LyNn HaMzAh said...

moga lya sentiasa sihat...begitu juga dgn asya...

Ena said...

semoga segala urusan dipermudahkan dan semuanya dalam keadaan baik ye..

ieda said...

akak harap lia tabah hadapi semua dugaaan allah ini dik ..
semoga segala kerumitan beransur pulih ..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

semoga segala berjalan lancar & lya sihat selalu k...

Farra Dhelina said...

smga lya terus tabah ye..

mummy_ayu said...

ayu sentiasa doakan yg terbaik untuk Lya & family..
semoga terus tabah yer..
kami always support Lya..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

semoga lya & asya di beri kesihatan yang baik.. semalam sy mimpikan lya, fain & asya dyg umah saya.. ntah napa dh 2 kali sy mimpi jumpa lya ni.. maybe 1 hr kalau sy ke terengganu dpt jumpa lya juga

Dilla Ady said...

dilla doakan yg terbaik tuk lya dan asya ye..

be strong ye lya!

'NuReeN' said...

moga semuanya baik2 dan terbaeekkk untuk lya & asya comel... sukerr la tgk pic asya yg tersenyum tue..

lya, nureen ada terbaca tp x ingat n3 milik sapa pasal nak tambahkan berat bdn anak.. x silap la kan lya nak msk ke apa2 ker utk asya guna minyak jagung... n3 tue ckp boleh tambahkan berat bdn anak..

elly pon berat x naik2 dh 2 thn 3 bulan bru 10kg.. demam ja turun cikit..

MamaYatie said...

kami semua doakan yg terbaik tuk Lya sekeluarga..semoga Allah permudahkan semua urusan Lya..insyallah..amin!!

mamalieyna said...

take care dear! moga baik2 lah hendaknya!

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (139) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (62) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)