Wednesday, December 8, 2010

EDISI LEPAKING @ Fatisha Mushroom Garden Cafe

Citer dah agak basi... Baru mau publish.. Ishh.ishhh...30.11.2010 baru-baru ni, dalam gaya yang penuh bersahaja & spontan, cakap2 dgn zati pasal nak tebus sesuatu di cafe ni. Kebetulan, hari tu last day ,jadi secara spontan & x sedarnyer, kul 8pm wak appoitment kat cafe ni. Petang tu, awal2 lagi zati dah booking meja utk kita org b'4... Oppss... berLIMA. Dah lama sgt x berjumpa dengan zati, last2 masa time birthday asya dulu..

lama x datang, dah makin besar cafe ni

Penyemmonsored malam tu, Zati's BF.. tenkiu!!!

Bestnyer dapat geng2 & roomate yang sporting.. Macam tau jer kan, sampai je makanan, terus tanya dah ambik belum pic makanan ni?? hehehehe cam tau2 jer bini dia ni memang kaki snap. Tenkiu my friend & my roomate(fain) sbb memahami . Ok jom tengok makanan2 berposing :

Ni apa namenyer?? Dah lupa laaaaa... Ini Din, BF zati yang punya

My febret, Spagetti Carbonara.

Saya kalo kesini, xsah x order ni. Siyes mmg sedap!! Time masuk wad, tiap2 mlm fain dtg sini beli spagetti ni, sbb mde lain sy xleh nak mkn dah. Saya offer kat zati suh rasa, lps rasa terus order lagi sati spagetti ni.. Ermmm, diet x menjadi gak malam tu yer cik zati..

Lamp Chop

Fain, macam biasala dgn Kambingnyer... Tp i pun tumpang sekaki.

PIZZA

Tak ingat pizza ape y zati order ni. Tapi mmg sedap & ranggup!!

With my best friend, Cik Zati

Sori zati, pic kt berdua x ok plok.Nak cepat sgt.

My Happy Family Until Now & Ever

Last but not least

" Untuk mendapatkan mystery gift tu, kena print out dulu msg y diterima di inbox FB daripada pihak cafe ni .. Dan kita org dapat kek coklat moist+diskaun. Kek tu mmg cedap!!! "

---> Ok.. terima kasih banyak2 buat zati & din utk malam tu. Next time turn saya plok yer blanjer..

29 comments:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

asya makin cumil... >_<

MamaYatie said...

semuanya nampak sedap & menyelerakan..

Farra Contest & Giveaway Corner said...

suka la mkn lambchop! :D

ciK mOt ©™ said...

wahh...rumah baru ye...
pstu dah ada moderate komen...

psstt lya...
akak eh kakak ke ni??? dah jenguk2 sad love story ni...
ada masa kena layan...tapi bookmark dulu...

neks ada citer lain tak???

Ena said...

nasib baik baru lepas makan.. kalo tak mesti cakap... nak jugakkk!! hehe

LYaFRINA said...

eb:

tenkiu

LYaFRINA said...

mamayatie:

ermmm.. lya tgk pic ni pon rasa nk mkn smula

LYaFRINA said...

fara:

blh la kt geng

LYaFRINA said...

cik mot:

hehehee..
tahun baru, imej baru..

tpaksa buat medorate komen, sbb byk spam masuk..bila setting je moderate coment ni... fuhhhh ada 50++ spam dlm inbox spam..jd buat gini lbh save.

haaa... nangis tangkap leleh la lyn drama tu..

**lya adik kot... ehhehehe

LYaFRINA said...

ena :

hhehehe.. sbb tu kna buat n3 mkn2 ni time rehat..kalo x.. xleh buat apa la..

~ yus ~ said...

Semua makanan nampak yummy....

Anonymous said...

Muka lYa dgn besfren tu seiras la...

mummy_ayu said...

wah..umah baru..comei..suka...
sedap nye mamam western..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Rutin seorang blogger.. kemana dimana mesti camera ada..

Adyshariz said...

cedapnya... sib baik dh lunch.ngeh3x

LyNn HaMzAh said...

kat mana tu lya? nampak macam best la menu yang ada...

waRDah a.k.a QiQi said...

syedaaaaaaaaaaaaapppp.. :)

az rina a.k.a jaijina said...

mang aih, tgok aje dah meleleh air liur..balik ni mesti aku terjah jugak, harus..

Zaidah said...

makanan itu membuatkan zai menjadik smakin lapar...huhuhu..

p/s cantik warna rumah baru...hijau...

Dilla Ady said...

beznye...dilla pun suke spegetti...tp suke kat pizza hut tu ha...yg kuah die putih tu..sedap..suke!

waaahhhh...teringin tau bile tgk spegeti lya tu!

zanna said...

Salam.
Tengok gambar pun dah tangkap leleh

zue @ annaleeya said...

suka gak spagethi tuh... tp dah lama tak mkn.. huhu..

vavavava.... dah nmpak BF zati... bila plak zati nak kawen nih???

Mata Hati said...

paling tak tahan melihat spagetti tu. buat perut ni terasa lapar kembali

h4ni3 said...

ni katne lak kedai ni lya?

ieda said...

wow x tahan tgk spegheti carbonara tuu ... erghhh nak makan jugakkk
dikk nie kat mana ..

AngahSayang2314 said...

lya sedapnyerrrrrrr

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lya.. siyes besh tempat tu..
tp ai cam blur² agi ah kat aner fatisha ni?kat area mane ek?bg detail lokasi sket leh dop?nk terai skali situ?kat gong pauh area tmn perumahan tu ke?ke kat dewan sivic tu?

azzey said...

Lya: Perghhhhhhhhhhhhh...menyelerakan!

Saya Disini said...

sedpnye

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (132) WEEKEND (104) in N.A.T.U.R.E (95) Kata HATI LYA (94) M.A.K.A.N.A.N (75) About Me (72) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) MyHappyFamily (64) MACAM2 ADA (57) Friend (56) Asya's School (54) M.E.M.O.R.Y (52) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) Shopping (47) DapurLyaBerasap (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Birthday (44) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) NuFF (33) CINEMA (32) Check-Up (32) D.I.A.R.I (31) Let's Eat (31) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (28) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Tempat Makan Best Di Kemaman (24) Tempat Makan Best Di Terengganu (24) Beauty N Health (23) MamaAsya (21) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (17) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) VillaCintaku (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) Artis (14) Bento Asya (13) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Deko VillaCintaku (10) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) PETUA (9) Idea Bento (8) KuMeowww (8) Travel (8) mama+papa+fasya (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) mama+papa (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1)