Thursday, December 23, 2010

Farhan Farhana 8A :Congratulationsssss!!!

Wah... dalam duk sibuk2 ni, sempat kol rumah nak tanya result PMR ank sedara. Bila tau jer, terus laju jer buat entri ni!! Happynyer Mak Cu dia yang ntah ape2 ni! hehehehee...

Tahniah buat kedua-dua orang anak sedara ku yang sangat nakal time kecik dulu ni..
Sebab dapat RESULT PMR 8A!!!
STRAIGHT A tu!!! Malu mak cu!

Mohd Farhan Bin Nor Hisham

Ni anak Kak Long saya, kakak yang no.2. Eeee... semalam konfiden jer dapat 8A ye... Alhamdulillah, dapat gak 8A berkat study smart not study hard. Kalo study hard2 sgt jadi macam mak cu dia nih ha... Time UPSR dulu pon dapat 5A. Resepi dapat 8A?? Ermmm ada sweetheart ke?? hehehe.. Kita tunggu SPM plok yer.. Ermmm, jangan lupa jadi arkitek yer!! ( poyo punye mok sedara la

Nur Anis Farhana Binti Abd Malek

Anis ni anak kakak no.3, duk kat Perak. Ermmm.. yang ni orang panggil siti nurhaliza . Masa kecik cute sgt2. Dagu tu lekuk dok oh lalu. Ni mesti ke mok dia kenang siti nurhaliza time nagndung ni. Suara pon best!! Dan memang banyak cakap ni. Alhamdulillah... result PMR straight A jugok..maknanya 8A!!! Suka hati mak cu tau result ni! Time UPSR pon dapat 5A gak. Alhamdulillah!! Haaa,, yang ni jadi doktor yer.. jagan jadi dop betor macam mak cu ni!

Oleh kerana dapat 8A belaka, mak cu upoh satu A dapat seposen... Ok la tu kan???

Tumpang happy bila kesemua anak sedara cemerlang dalam bidang akademik. Anak abang yang sulung, Aqilah pon dapat 8A dalam PMR. Next year ambik SPM. Dan 2 orang lagi, Akram & Diyanah akan ambil PMR tahun depan... boleh dok 8A ni?? Jangan kuat ngorat sgt!  Maksu doakan semua anak2 sedara berjaya di dunia & akhirat.

Dan, harap sangat2 Asya pun mencapai kejayaan yang cemerlang macam sepupu2 dia dalam bidang akademik suatu hari nanti. Insyaallah!!

17 comments:

ain nina said...

Anak saudara ain pun dapat 8A gak..tahniah untuk mereka semua yang berjaya!!

maszmadi said...

alhamdulillah..... congrat ye anak2 sedara lya, sume pandai2 belaka....

insyaallah asya pon akan ikut jejak jugak tu..... masz tumpang seronok..

LyNn HaMzAh said...

syukur alhamdulillah...tahniah untuk mereka...mak chu kena belanja makan la kalau macam nie...

Liza said...

MOga Asya juga berjaya spt mak sedara dier.. :)

mummy_ayu said...

wah..sgt cemerlang..tahniah gak tpd anak sedara Lya tu..moga2 asya ikut jejak langkah mereka nanti..amin!!

az rina a.k.a jaijina said...

tahniah buat PMR student yg dapat starigh A..adik aku dapat 6A, 2B..kire oklah tu noh..tak sangka pulak..

munna said...

pandai-pandainya sepupu asya... harap- anak-anak kita pun boleh berjaya macam ni suatu hari nanti

kella said...

alhamdulillah... seronok dapat 8 a! :)

Nurzairul Isma said...

tahniah... moga anak-anak kite pon cemerlang dlm semua bidang... amin..

Fieza79 said...

cemerlang nyaa...tahniah moga terus berjaya ke hadapan lps ni..ada lg setangga...nak ke menara gadingg..!

sejuk perot ibu yg mengandungkan anak2 cemerlang cm ni kann..

Zaidah said...

tahniah untuk anak sedara lya...semoga berjaya lagi di masa depan....mintak ngan mok cu hadiah yer...

zue @ annaleeya said...

bagusnya anak2 sedare lya... seme cemerlang... makcu kena bg adial special nih... hehehe..

Dilla Ady said...

lagi anak2 mude yg pandai2..tahniah..

kedekut mak cu nk bagi seposen jek...

MamaYatie said...

tahniah buat anak2 sedara lya..bijok blake la..

h4ni3 said...

tahniah utk kedua2 mereka
saya pun hepi... adik sepupu dpt 8A jugak =)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kita lulus jer.. B yg bersepah. tp memang tak terkejut pun result cmtu sbb ms skolah nakal sgt

Liz said...

pandai jugak ya anad sadere..Liz tumpang gembira juga bila dah berjaya..tahniah ya liz ucapkan

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)