Wednesday, December 22, 2010

Pre-Wedding : Dot & Wahie

Selamat pagi.. Sebagai pemanas entri hari ni, jom layan video pre-wedding kawan saya dulu. Zaman semakin berubah & maju. Sekarang, selain photoshoot sekarang penggunaan video dalam menyimpan detik2 bersejarah dalah hidup sudah menjadi trend. Dan, setelah saya dapat kebenaran daripada empunya badan, saya nak kongsi video pre-wedding kawan sekolah saya, Wahi sejak dari sekolah rendah lagi. Dan .. naik sekolah menengah terpisah, jumpa2 balik kot dalm Fb. Selamat meniti hari bahagia buat wahi & dot.

*
*
*
*
JOM SAKSIKAN VIDEO PRE-WEDDING DOT & WAHI


Sungguh kreatifkan.. Kalo tak silap video ni buat sendiri je kan?? Dengan bantuan kawan2 dia orang

Mybe ada yang tak dapat buka video ni, jadi saya ada capture2 sket antara babak2 yang saya suka sgt kat dalam klip video ni. Ekceli byk babak y best, time wahie baca kad tu.. So sweet la.. Tapi saya just upload beberapa babak ajer.

saat indah

suka yang ni!!

meniti kebahagiaan

Dot pandai main gitar ye??

Berlari menuju detik kebahagian

Wahi & Dot akan melangsungkan majlis perkahwinan pada 25.12.2010. Insyallah, saya akan menghadiri majlis ni. Kalo tiada aral melintang, lepas ni bolehla saya kongsikan pic2 majlis perkahwinan wahi & dot lepas ni.Mybe, majlis ni adalah majlis penutup majlis perkahwinan geng2 saya buat tahun 2010.

Untuk Wahi & Dot

Majlis pertunangan Wahi & Dot

" Semoga Majlis Yang Dirancang Berjalan Lancar & Diberkati Serta Selamat Meniti Kehidupan Berumah Tangga "

12 comments:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

perghhhh x thn... mkn canggih skang nih kan?.... moga berkekalan.... >_<

ieda said...

wow memang canggihkan editing perkahwinan skrg nie .. dulu2 gamboor jer .. tu pun ada yg amik sendiri huhuhuh

Fieza79 said...

wahh mmg canggih pre-wedding zmn skrg...tak terpikir kita dulu2 kan..hehe

hrp2 berkekalan smpai ke penghujung nyaa...

ciK mOt ©™ said...

canggih2 kan...mot dulu tak merasa seme ni...sob sob...

Zaidah said...

semakin canggih gambarnyer...pas nie macam mana plak style gambar wedding yerk..

Adyshariz said...

mmg kreatip diorang ni..moga mahligai di bina happy sentiasa..amin

Dilla Ady said...

beshnye kan kawin skang nih...memacam leh buat..sumenye grand2!

az rina a.k.a jaijina said...

skang ni mmg semua yg baru² kahwin bnyak buat bideo gini..untung kan depa, ni yg terasa nak kawen sekali lagi, kahkah..

'NuReeN' said...

best la lya.. mmg trend skrg ni wat video gini kan.. suka yg meniti kebahgiaan tue..

zue @ annaleeya said...

skang nih dah makin cggih... mcm2 blh buat... thniah buat kwn lya tuh... slmt pengantin baru...

Farra Dhelina said...

sekarang..semua dah canggih kan?? meanrik ..dlu kawin kt takde pon cenggini..

Papa Mifz said...

wah menarik eh...cantek la tuh....napa dulu time nak kawen x terfikir bende2 nih...hehe

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)