Sunday, December 5, 2010

Musim SALE !!

Akhir tahun ni, memang mega sale giler2 kan. Kalo kat KL lagi la. Lepas ambik darah di hospital baru2 ni, kami singgah di Kuantan Parade. Ekceli jarang datang sini, sebab lebih suka ke tempat lain. Tapi skala skali tuko angin. Skali masuk, kat ruang legar tu ada jualan murah dari pelbagai brands dari The store. Tp geramnya tgk handbag polo tu.. kiut! Tapi seng xdop, maka nenggok ajerla.

Bagi menghiburkan hati asya, bawak dia main game kat ats sekejap.

sementara tunggu papa

Seterusnya kita orang ke Megamall Kuantan. Makan t/hari kat sini. Selepas tu just window shopping ajer. Almaklumla, bulan dec org sambut Krismas, maka dekonya ada banyak pokok2 krismas yang cun2.. Geram gak nengok. Ape lagi.....

Asya asyik geram kat ball tu jer

pokok krismas ni cun la

geram tenggok api liplap

slow2 tarik api tu... ayoooo

buat muka terkejut...geram tengok ball yer.

13 comments:

**sHiKinn** said...

comelnyerrr budak tecit ini..geram!!!!!!

idah @mama izzya said...

doh lama x g bandor kuantan..
masa bujang dl wajib pegi kuantan parade cuci2 mata

ieda said...

waa jalan2 kat Kp yer .. akak baru balik dari Mega .. makan KFC hehehe
biler leh jumper nie ??

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bagi yg x keja time ni lak nak menyendel kat hubby.. kekekekeke

Ena said...

asya dah nampak chuby kan lya.. suka ena tengok tau.. ;D

marinahunny said...

cuci mata je la..hahaha

~aSHa~ said...

asha pun dok shopping..seharian tgk boling tournament.....adehhhh 8 games....jenuh...

seronok tgk pic last asya

munna said...

lama dah tgk menjengah kat kuantan parade ... sejak ada east cost mall situ je selalu pergi

'NuReeN' said...

saam cam elly.. ari tue g qbay pon nak tarik ball krismas tue... cute nyerr asya berdress bunga2..

kella said...

tulah... rasanya mesti dulu2 kita terserempak kat sini ya lya? tu yang rasa cam penah tengok je! :)
megamall tu memang tempat hari hari singgah.. maklumla kerja depan megamall je..

Cik Jue said...

comel je si kecik tu....geram ye tengok ball...

Ain said...

chomelll aksi si asya ni....

gerammmm...

LYaFRINA said...

to all :

tq utk semua komen tu..
alhamdulillah, berat badan asya dh naik 1/2kg.. tu nampak berisi sket..okla drp x naik kan.

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)