Monday, December 20, 2010

SnowMan @ Ballon Man ??

Selesai appoitment dgn pakar neuro di spital pada 16.12.2010 baru2 ni, terus ke Food Court Giant untuk lunch. Cerita tentang appoitment ni, nantilah saya kongsikan ye.. Dan slps lunch, terus ke East Coast Mall (ECM). Memang agak lenggang sikit berbanding hujung minggu, penuh. Ye la.. hari khamiskan org keje. Tertarik dengan belon2 besar y digubah menjadi Snowman ni, sebagai deko sempena Hari Krismas. Biasanya pokok Krimas yang jumpa. Jom layan pic asya yang geram tu.. Nasib baik sempat tarik tangan dia dari masuk kawasan belon tu.




Time ni ngadu kat papa dia.. Nak belon tu


Sempena hujung tahun, memangla mega sale.. Kat ruang legar ECM ada jualan barangan baby yang berjenama. Barang permainan pun ada. Dan kat Berjaya Megamall pun ada jualan barangan Anakku & Disney di ruang legar. Cuma boleh singgah untuk beli puting asya jer, cz time tu asya dah tidur. Kalo tak silap, karnival Anakku ni berakhir pada 1.1.2011.. Geram tgk baju & macam2 mende lagi.. Takpe , tenggok pon dah puas! Nak sorang lagi anak girl!!!

12 comments:

ciK mOt ©™ said...

lya, asya tunjuk tu..dia nak la tu...kasilah satu kat dia...heheh

Fieza79 said...

skrg ujung2 tahun ni sale di mana2..sedia duit je Lya...tak tahan nk tgk saja..hehe

LyNn HaMzAh said...

la kesian asya...nak belon yer...

Dilla Ady said...

comel la belon tu..jgn kate asya...dilla nih pun rase cam nk amik satu kalu jumpe ballon man tu..

p/s : thanks wat tutorial comment moderation tu ye lya... amik ilmu dari lya tadi..

MamaYatie said...

cantek tu wat snowman ngan belon..rasa cam tak nah nengok lagi nih..

eB@mamaAerish'n'Aed said...

kalo eb la... eb amek gak satu... ha ha ha.. jht kan?... >_<

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

so sweet la la snow man tu kalo balqis suka sangat nak pi pegang

CT said...

Baby..gi cucuk belon tu...hehehe

h4ni3 said...

comelnyaaaa belon2 tu

ieda said...

ermm kalau anak punn suke sgt kat patung2 snow nie .. krismas nie budak2 suke lerr mender2 mcm nie ..

waaa ada sale yer ... ermm pakaian budak2 .. rambang mata nie .. akak dah x daya nak tgk sbb x tahan kalau kena beli jugak heheheh

nak gi jugak ECM nie .. nak pi time x cuti heheheh

nza said...

kreatif..mmg buat kanak2 teruja!!!

kella said...

comel sungguh belon belon tu di oleh sebegitu! hehe.. asya dok geram je tengok belon tu!

:)

Lya, kita tag lya untuk join contest emneya tu.. :)

tq..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)