Thursday, January 20, 2011

BE yang terTINGGI setakat ini .

Selamat pagi semua!
Hari ni ramai yang cuti kan??
Tapi saya kat Terengganu, keje cam biasa jer :-(


Pagi-pagi ni nak share sket pasal BE saya, bukan menunjuk, just berkongsi jer. Saperla saya nak tunjuk2 ni. Bukan banyak sangat pon! Tapi saya blogger kecil-kecilan ni terujala bila tgk BE ni tinggi drp BE sebelum2 ni :-)

Setakat ni, jumlah BE yang tertinggi dapat dikumpul di blog ini RM 31.46. Ermmm.. ciput je kan?? Org lain mesti banyak lagi kan??? Cuma jumlah ni cam bagi semangat sket kat saya, cz sebelum ni BE yang tertinggi takat RM15.00++ ajer.. Kiranya lama gak iklan 1 DAY ACUVUE MOIST SS ni melekat kat sini :-)

Tenkiu Nuff !

---> Abg Nuff, bila nak bagi BE tahun baru??? hehehehe....Kenapa Website nuff jadi camtu arini ??.. Poblem aper yer??? Kosong jer.. nk check earning x dpt :-( Jgn gitu.. gigih saya kumpul tu..

9 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah memang seronok dapat BE kan, banyak gak tu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah lya,
leily de gop BE Acuvue tu tp takle mencanak cam Lya nyer, baru 3 yal ++.. huhuh, tak terkejo den, la ni pun dop 'tubik²' doh.. :P
BE tuk thn ni tarak lagi, oooo.. ;-/

Fieza79 said...

tahniah..byk tuu..mesti dia melekat lama kan..sebena nya apa faktor satu2 BE tu akan kekal running dlm blog kita arr...faktor trafik ke Lya..?

fieza baru nk merangkak...tapi peningkatan tu buat bersemangat je kann..

ieda said...

tahniah dik .. keep it up :)
akak nye masih ciput layie .. tapi xper cayuk2 :)

Ain said...

sama la dengan ain, iklan tu paling tinggi setakat ni....

ain pun belum merasa be baru tahun ni. bila la en. nuff yang baik hati tu nak kasi kan kan....

pssst, ain pun tak dpt bukak akaun nuffnang hari ni. kenapa erk?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Lya..byk tu..
BE kita X pernah lg cecah RM10..hukhuk..maklumlah X aktif.. :(

munna said...

tahniah lya... kak munna pun yg tertinggi je baru dlm rm 18 aje... tapi dah merasa be tahun baru ini

**sHiKinn** said...

eh kalau bg sy yg tak pernah dpt BE dah bnyak dah tu..tahniah!bleh wt beli gula-gula asha..

Mama Zharfan said...

byk gak tu :) kalau dpt byk2 BE, memang masyuk kan :) congrats yer!

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (139) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (62) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)