Thursday, January 6, 2011

Fain's Family Outing

Tarikh: 5.1.2011
Tempat : KAT SINI

Kalo n3 sebelum ni saya raikan bersama family saya.. Tapi yang kali ni, saya raikan dgn family fain pula.. Hidup sebagai suami isteri haruslah berlaku adil untuk ke dua-dua belah keluarga kan?? Baru rmh tangga kita harmoni. Insyallah. Kalo ada sedikit rezeki lebih, xsalah kita kongsi bersama keluarga kita yang selalu berada di belakang kita & byk support dlm kehidupan kita . Esspecially dlm kes saya lagi lah, bila sakit mmg kekuatan ikatan kekeluargaan amat penting! Saya bersyukur sebab ada Mama & adik beradik yang sentiasa bersama x kira apa keadaan sekali pun.

Family Potrait

Meraikan tempat yang sama saya raikan bersama family saya disini .

Menikmati dish yang sedap!

biasa r, pic saya xde la sbb sy photo G dlm family MIL.

sibuk melapah ikan bakar y best!

asya & her cousin

muka sama je kan??

---> Kali ni saya pon nak tau gak fedback dr family fain.. Berpuas hati ke tak?? Family saya mmg sgt2 puas hati dgn masakan kat sini. Syukur... semua kata masakan dia mmg sedap! Kali ni pon sy still makan nasi goreng kamponggg. Semuanya makan smpai licin pinggan. Happy bila semua org berpuas hati dgn tempat yang dipilih ni.

10 comments:

Ena said...

lya,

ena lom lunch lagi.. lapornyer la rasa tengok gambo dok makangg nie..

ieda said...

sedapnya menu nie ... ok tgk nie .. sedap2 .. kat mana nie dikk ..
x pernah tgk layie nie ... ke akak x tahu huhuhu

'NuReeN' said...

lya boleh masuk contest kembar ni.. heheh betul la muka seiras ja asya nagn kezen dia tue..

Yan said...

Seiras abis lah diarang.

MrS. F!zA said...

best kalo makan ramai2 cmni..makanan yg biasa pon akn rsa sedap smpai berebut..

Liza said...

meriahnyer skali skala family kumpul ramai2 kan?

h4ni3 said...

ha'a laaa..
sama muka asya dgn kazen dia..
kalau cakap adeb badek pun sure org percaya =)

Dilla Ady said...

eh eh..seiras btul la muke asya ngan cousin die tu...beznye..baru la se acuan namenye kan..

ibunaznoy said...

bestnya p mkn2 ramai2 camni..

Mama Zharfan said...

besh kan tgk family kita happy, mkn2 sama2 heheh

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)