Wednesday, January 5, 2011

Mood BerBLOG MERUDUM JATUH??

saya gadis pantai :-)

Ermmm.. xdok modal doh.. Pic2 belum transfer, jd xdela citernya. Ingatkan hari ni nak publish n3 mkn2 semalam dgn family. Postpone esk r. Balik kang baru nk transfer pic. N3 y dh d draft pon malasnyer nak edit2 lagi. Apa dah lagi?/ Adakah ini petanda mood berblog merudum jatuh???

Kat sini hujan lebat dari semalam. Petang ni dah nampak cerah. Baca kat blog idah kelmarin, katanya ramalan hujan hingga ke Ahad ni. Bila cuaca gini, line kat ofis cam siput2 skit.. Asal buka je blog nak ngomen, not responding la..kena buka byk2 kali la n mcm2 lagi.. Pagi td line ok sikit.. Tp nasib baik kat rumah laju berdecunnn.

15 comments:

Zaidah said...

samalah kita...banyak sebenarnyer nak citer tapi tak ade mood....

~ yus ~ said...

Saya pun ada masa mood berblog akan jatuh.

Farra Dhelina said...

sama lah..kat sini pun hujan jugak..tak bhenti2..

munna said...

klu line tenet down.. mmg buat mood nak berblog ke laut...

Ena said...

ena ni memg tak dok mood gop!

LYaFRINA said...

zai :

itula.. adoii.. knp yer???

LYaFRINA said...

Yus :-

btul tu.. kita kan manusia biasa.. mood berubah-ubah.. hati pon blh berubah..

LYaFRINA said...

Farra :

ermm.. kat sini 2 hari lps dh panas slps hujan berminggu-minggu.. hari ni start hujan balik

LYaFRINA said...

munna:

setuju!!
ni mata ngantuk sgt2.. x sabo nk balik rmh.

LYaFRINA said...

ena :

knp ye????
penuh tnda tnya.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kat sini pun sama la asyik ujan je

mamalieyna said...

mood eina ke laut jugak..seb baik semua n3 draff masa kt umah..hehe..

oooh sini pun hujan lebat bila ptg, semalam smpai lewat, today pun still kt opis, tggu usband ni..huhu..hujan lebat kt luar ni..

Yan said...

Merudum sal cuaca pun merudum kot Lya.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Asya nk ke mana tu?? ;)

Mood Down erk..klu dh ok..updatelah slalu.. :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hihihi, i pon.. cam mls je awl2 thn ni.. hukhukhuk.. just blogwalking ajela.. :P

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)