Friday, January 28, 2011

Pagi ini...Indah Seperti Biasa....

Selamat pagi semua...
Pejam celik..pejam celik... dah hari Jumaat ... Jumaat terakhir dalam Januari, cepat je masa berlalu kan. Cam biasa, kat sebelah pantai timur Jumaat adalah weekend bagi kami semua. Walaupun weekend, tp time ni nak settle semua keje.. Nak basuh baju, jemur baju, lipat kain & macam2 lagi.. Tak caya jer melalui semua ni.. Kih..kih.. sebab zaman remaja dulu saya ni x buat semua ni.. hehehehe.. kantoi!!!!

Jadual hari ni padat... ada kenduri kahwin jiran kat rumah.. Dan sebelah petang birthday anak sedara. Mesti nak kena pegi awal kat rumah abg, sbb nak tolong2 prepare apa2 yang patut. Selain tu kat ofis ada perlawanan badminton.. Pengaruh Datuk Lim chong Wei ni... Tapi sygnyer x dpt join sbb kena tolong prepare abg & sil utk persiapan birthday anaknyer.

Saya mintak maaf kalau beberapa n3 kebelakangan ni saya x reply komen..Bukan aper, kdg2 kat ofis bz dgn keje..so lps saya baca komen tu, terus approve. Kalo saya x bz, mmg time tu gak sy reply terus komen tu. Apa2 pun saya sgt2 hargai komen2 tu semua.. Bila saya bosan, saya suka baca n3 lama & baca komen2 lama y saya dapat. Adakala saya tersenyum sorang, adakala sy menangis mbaca komen2 tu semua. Apa2 pun, setiap komen y diterima betul2 menceriakan hidup saya serta menjadi perangsang supaya saya terus kuat! Lateni.. saya rasa letih sgt + berdebar menunggu bulan 2.. Semoga semuanya berakhir dgn baik saja :-)

---> mlm ni baru blh bw kot....

17 comments:

ciK mOt ©™ said...

cam lirik lagu la plak...pagi lya...
harap lya sehat hari ni...dan asya pun sama...

NM02 said...

insyaAllah... moga semuanya selamat

~ yus ~ said...

Betul tu Lya. Setiap komen dari pembaca selalu buat kita lebih semangat nak menulis lagi dalam blog ni kan...

Apa pun hepi weekend ye Lya...

Adyshariz said...

takpe..kekadang sama je keadaan lya ngan kita..take care k

Farra Dhelina said...

oh ye, pntai timur weekend kan.. slmt bercuti lya!

Zaidah said...

padat betul schedule lya hari nie...zai doakan semoga lya sihat n ceria selalu...

Dilla Ady said...

takpe lya..faham..

dilla nih nk buat satu entri sehari pun payah btul rasenye..huhu..

mama_iris said...

comel gmbr tu....sapa tukan amek gmbr nye?encit fain kah?hehhehe....
sama la kite..masa bujang sori la nak wat keje2 tu sume...kikiki....

mamalieyna said...

kenapa dgn bulan 2...hope semuanya baik2 nnti..insyaallah..

ye la lya, eina pun skrg, tak ter reply komen2, dpt baca je, nak jenjln pun tak sempat tawaf habis..huhu..

mmg best bila baca balik komen2 kt n32 lepas, ada masa yg boring, eina wat camtu gak..mmg mencuit hati kita kan..^_^

selamat bertugas di rumah lya! hehe..

shah-kayrul said...

sama la kita lya...klu tak bz kat opis blh la BW kat umah kengkawan...klu tak..mlm blk umah baru buat....hehehhe

Fieza79 said...

weekend dh tiba...plan ke mana pulak Lya...indah nya weekend...hehee

Mama Zharfan said...

have a nice weekend yer :)
me dtg click ur HB :)
suka tgk pic lya & bunga tu--so sweettt!

h4ni3 said...

kenduri?
syok tu... makan free


hehehe

MamaYatie said...

zaman skrg masa sngt cepat kan..tau2 dah hujung minggu..tup2 dah hjg bulan..alih2 dah hjg tahun!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Semoga semuanye ok & baik2 shj ye Lya..

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU..!

shafida said...

hari minggu best kan duk umahmasak2 layan famly..

Yan said...

Kira blog ni mcm pengubat hati lah ye..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (136) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (97) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Ramadhan (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (44) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (27) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (21) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) Mamalovefasyafrina (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1)