Monday, January 24, 2011

SAYA yang segak lagi bergaya!<---- edisi perasaan!

Mood merewang ke zaman sekolah datang lagi!!!
Rindunyer time muda remaja & segar bugar ni!

pic sgt2 la blurrr...sbb main snap dgn kamera.
Sikap malan utk m'scan mguasai diri.

Kenangan pada tahun 2002, time ni saya mewakili Daerah Kemaman dalam pertandingan Kawat Kaki. Time ni kat Sek.Men. Teknik Lapangan Terbang Kuala Terengganu. Kita orang belatih sampai nak patah kaki.. letihnyer main hentak-hentak kaki ni. Tapi tak dapat mara ke peringkat negeri.. Bayangkan byk saingannyer yang lagi hebat-hebat belaka. Kata org, jauh perjalanan luas permandangan! Dari kiri.... hentakkkkkkkk kaki!

20 comments:

kella said...

kita pu kat sekolah dulu. kadet polis.. uhhh.. memang legam muka ni bila dok training kawat kaki..
tapi panas dulu tak sama ngan panas sekarng.. kan?

LYAfrina said...

Kella:

a ah.. betul tu.. bila buang tudung, berbelang muka.. muka ni cam udang kena bakar.. merah+hangus!! smpai mgelupas kulit.. tu zaman tu..rasanya kalo zaman skarang xtau r... skarng ni pon kdg2 trun dry dock dlm 1-2 jam pon naik bpinar dh mata.. xleh nk buka mata sbb kpanasan.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

aktif berpersatuan betul lya ni

cik dah ganu kiter said...

idah krs jgk..pernah msk pertandingan kawad prkt kemaman thn 2000..masa tu bt kat sek men geliga

Mama Zharfan said...

me tak aktif bab2 aktiviti luar--tak thn panas heheh

Fieza79 said...

aktif dan lasak jgk Lya ni kann..fieza masa sekolah dulu lembik je..heheee

LyNn HaMzAh said...

amboi lya...berkadet yer zaman sekolah dulu...hehehehe...lynn paling tak suka berkawad nie...penat...

Farra Dhelina said...

hehe igt lagi time ada kawat ni, siap ada pasukan yg letak paku tekan bwh kasut, so diorg akn buat bunyi..mmg best lah..kreatif kan

Rizziela said...

akak lembik ...memang tak layak nak joint kadet

h4ni3 said...

last saya berkawad masa 1st year kat U.. hehehe... dapat la no 2! kalah dgn rotu... kira hebat la tu kan. ekeke

Cik Jue said...

tak sangka betul orang aktif masa sekolah dulu...

'NuReeN' said...

masa sek tgk kwn2 ja msk kadet nureen ada gak teringin nk msk tp abah x kasik so tgk jerr la.. masa tue sapa msk kadet ni mmg glamour gilerr arr..

Liza said...

Liza masuk kadet polis dulu. Dulu hingga sekarang kadet polis. Tp skang naik pangkat la, inspektor Aliza (eh silap, Liza) hehe...

εїз Cik Fasya εїз said...

fasya skrg ni KRS..pakai gni gak ah..kasut berat gila kan.time kawad,mak aih.nk hentak lg,nk balance kaki lg..terbaik pny..hehe..rindu kn kenangan..:)

mamalieyna said...

waaaah lya, hebat eh time sekolah2 dl..hehe..mmg best imbau kenangan..2002 eina dh masuk U..lg setahun nk habis..hehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aktif gak Lya masa skolah yer.. :)

eT said...

mmg nampak gagah..ngeh3...

nyway nak jemput join GA...
tutup 25 jan 2011...
http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

memang nampak segak, kita time sekolah dulu tak aktif la pasukan uniform no ada cam tak de je

shah-kayrul said...

kayrul dlu aktif gak kat sekolah tapi masuk Kadet la...blk training confirm berbelang jer...masa tue pakai fair n lovely mmg berkesan utk hilangkan belang tue...skrg benda alah tue dah x berkesan

AngahSayang2314 said...

aktif lya kan?? angah tak aktif punn

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)