Sunday, January 30, 2011

S.T.O.P !!

SPONSORED BY GOOGLE

Saya perlukan bantuan ubat di atas.. Biasa makan tak??? Biasanya sebab pe kite makan ubat tu?? Yess.... pengeluaran tanpa henti... sebab tu saya perlukan ubat tu... Dah tak sanggup nak bertandang ke bilik kecik tu.. Adoiiii :-(

15 comments:

**sHiKinn** said...

tp ada stgh org ckp tak elok mkn pil ni..ntah lah..kalo sy, ok ajer..terus stop..ehee..silap mkn kah sampai mcm tu??

~ yus ~ said...

Saya pun biasa ambil ubat ni kalau perut memulas asyik ke tandas...

mummy_ayu said...

kenapa? salah makan ker? semoga cepat sembuh! memang tak suka cibit2 nie..minum 100 plus dear ganti air dalam badan.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Klu pengeluaran Tanpa henti..inilah ubatnye..tp kekdng X jln gak tu kan..adeii..X sukanye klu kena cam ni kan Lya..huhu..X selesa sgt..apa lg lah klu kena time keja..

eT said...

try mkn teh pahit panas ngan pucuk jambu...
ari tu me camtu gak...
time peggy xberani amik ubat sembarangan..huhu

Yan said...

Akak pun biasa sangat guna benda ni. Travel pun pasti bawak benda ni. Takut tak setuju dgn food or drink bila travel.

mamalieyna said...

salah makan ke lya..aduhai..seksa giler tu..huhu..

lama tak makan pil ni, mmg takde spare kt umah pun..

ieda said...

ishhh cepat makan dikk
memang sgt2 membantu :)

Farra Dhelina said...

lya cuba minum air teh pekat tanpa gula..dlm 3,4 teguk insylh yak yak kita jd natural blk..mmg menyeksakan kan..hai..moga lekas smbuh

AiSHieY said...

Hahahaha...same with mela Lya...dahler mc sesame...

Liza said...

inilah ubat yg paling mujarab

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

Dear better remove iklan heartbeat tu k...more info feel free visit my new entry
http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/pengiklanan-heartbeat-terpaksa.html

shah-kayrul said...

lya...klu sakit perut...kayrul cadangkan minum air YAKULT...

beli terus minum 2 btl...mmg bagus...kayrul dah amalkan nie tiap kli perut diracun.....

MamaYatie said...

huhu..makan apa Lya? ciannya..sama pesen kot perut kita..senssitif benor..saya kalo tak tahan belasah jugak ubat ni..kalo sket2 jer minum 100 plus jer

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

pernah gak makan ubat ni...tapi masa dulu2 la jenuh nak telah satu2...tapi now better makan ubat klinik je

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)