Monday, January 31, 2011

Timbul-timbul... tenggelam!


Assalamualaikum... Semoga semuanya ceria2 selalu. Baru timbul saya arini yer.. Bukan aper, xde mood sebenornya. Simptom2 dari entri kelmarin masih berlanjutan hingga ke hari ini. Sbb tu saya sunyi sepi je kelmarin.. Dan nampak gayanya, hari ni masih memulas-mulas perut ni.. Kepala pon wengggwenggg jer...

Jap g nk ke spital kuantan ... cam biasa r, drakula mintak darah lagi. Darah saya ni manis sgt kot.. Tapi pagi ni msk ofis skejap.. kesnyer...terlupa ingatan harini ada appoitment di hospital.. Makin tua saya 7 fain:-( .. Kalo dulu, saya lupa fain y igt2kan..skarang dua2 dah lupa.. sape mau ingat??

12 comments:

AiSHieY said...

Meh sye tlg ingatkan awk...bg jadual pi klinik awk tuh...sy tlg arrange kn...

LYAfrina said...

bereh.... jadi PA saya eyhh:-)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

saling ingat mengingati.. kekekekekeke

Cik Jue said...

alamak ni kena tanda besar kat kalender nie....tak pun tulis kat tepi blog sebab selau tengok bog...

MrS. F!zA said...

la..lya sakit perut ke..moga cpt sembuhnyer..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sweet pose, cap bapak n anak.. =)

Fieza79 said...

aduhh amik darah lg...Lya mesti takda rasa pape dh kan...fieza kalau kena amik darah mesti nak leleh air mata lpas tu..hehee mcm budak kecik..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kene ade HP canggih ni..as PA digital..ehehe

kella said...

sama kita baru bersiaran... timbul2 tenggelam gitu. hehehehe... harap lya sihat berpanjangan...
takpe Lya... fain sentiasa setia bersama lya.. :)

take care ya lya.. :)

LyNn HaMzAh said...

minta tolong asya ingatkan...hehehehe...

AngahSayang2314 said...

oh yer ke??? biasa la lya kadang2 terlupa gak kan??

kalau nak meh sini angah jadi pa hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

moga cepat sembuh k, banyak dugaan untuk lya semoga tabah menghadapinya

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)