Wednesday, February 2, 2011

Asya & Buku Guinness World Record 2004!

Selamat pagi semua!! Sape pernah tgk buku rekod dunia ni??? Ekceli buku ni yang abang saya punyer.. Tapi rekod dunia untuk tahun 2004 la... Buku ni abg saya beli masa dia duk kat USA dulu. Jom layan pic bakal pencipta rekod dunia di era akan datang!

Ye la.. sbb asya kecik sgt!

gud..gud!!!
owhhh.. ni ke rekod dunia y asya nak cipta tu???

Mama kacau la.. sbb asya sorang je anak mama!! Meroh nyala hidung asya.. hihihi!

Eyhhh... korang semua dah start cuti ke?? Saya still keje. Hari Khamis ni baru cuti..

21 comments:

~aSHa~ said...

rasa nak tgk je buku tu....mesti mcm2 mende menarik kan...dlm tu

LYAfrina said...

sha :

eyhh.. blh je.. nanti lya bwk utk asha yer.. lya ada beli hadiah birth utk danish & sarah.. nanti lya htr kat rmh @ kdai sha yer.. bru2 ni x smpat nk g k majlis birth tu, cz fain balik lwt.. sori yer

Yan said...

Nanti asha boleh jadi book worm.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

TEBALNYE BUKU TU ASYA..X BERAT ERK? KUAT ASYA PEGAGNG.. :)

INSYAALLAH..ASYA PASTI BLH..ASYA NK CIPTA REKOD APA? ;)

mummy_ayu said...

mesti ebst layan buku tu sbb leh baca mcm2 rekod dunia..
ayu pun keja lagi...

Izan Ishak said...

besarnya buku tu dari asya...mesti di suka sbb byk ilustrasi menarik dlm tu kan~

shah-kayrul said...

wah asya nak jadi salah sorang dlm buku tue ker????

kena study rerajin tau asya...

miera said...

wahh.rajin nyer asya baca buku..suka aunty tgok..chomell..

Fieza79 said...

best buku tu..mesti da mcm2 story...wahh nmpk nya nanti asya habis khatam la buku tu..hehe

Dilla Ady said...

RASE PENAH TGK MASE SKOLA RENDAH DULU...TAPI HUDUH JEK BUKUNYE..HIHIH..

SKANG NIH CANTIK PULAK YE..

BAGUS ASYA MINAT BACE BUKU..KENA DIDIK DARI KECIK LAGI KAN..

Mama Zharfan said...

besar buku tu hehe
me suka tgk rancgn ni kat tv ajer

CiK JuE said...

mcm best jekan buku tue....asya nak naik roket ye...

Sricahaya said...

nape idung asya tu merah? rajin2 baca buku yerk..

munna said...

munna pun keja lagi hari ni... merahnya hidung asya tu..

'NuReeN' said...

rajin smpi besar tau.. elly pon suka baca buku.. gaya pon sama.. nmpk cam dah pandai baca kan.. hehhee... sorry lya lama x jenguk cini.. lappy msk workshop..

SYaMiLa said...

rajinnya baca buku..advance lagi ..he3

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bagus la asya ni..
hrp minat membaca die akan kekal sampai dewasa okes.. =)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

rajin baca buku anak dara lya ni

Farra Dhelina said...

bsr nya buku..tak berat ke asya??

h4ni3 said...

alahai... buku lagi besor dari tuan..

hehehe

esok2 asya pulak cipta rekod dalam buku tu yer :)

My Special Mall said...

elok perkenalkan bahan bacaan kat anak2 time dorang kecik2.... moga2 nanti dah besar, mencintai ilmu :)

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)