Thursday, February 10, 2011

Berpiknik Di Pantai Chendor - PART 2

Ok.. Kita sambung ke Part 2.. Kali ni kita turun ke pantai...
Tapi x berendam, just bergambar ajer :-)

Acara lontaran batu hitam paling jauh.. Si baju oren tu pon join sekaki.

Dulu kat pantai ni xde batu-batu hitam dipesisir pantai, tapi saya datang kali ni nampak di pesisir pantai dipenuhi dgn batu hitam. Dan jadi mcm BLACK STONE BEACH kat Kuantan tu. Cuma xdelah sebanyak kat Black Stone Beach tu .
Asya & Ayang lang

Nampak cam 1 famili plok...

Asya & Adel's Family
Asyik main dgn ank sedara jer... Bila nak ada ank bini??

Asya & cousin.. BIBIk.. pandai2 jer asya panggil bibik.. hehehee.. Inilah photo-g saya dgn payung tu. 

Asya & Adelia... Adelia ni anak abang saya.


Kesian saya.. nampak mata ajer

Akal asya datang... Mula2 dia just tiru ayah lang dia buat kaki g2.

Last2 papa pon join sekali..


Lagi hebat... semua join
saya pon nok jugok!

abg saya y sorang tu tercangcang jer kat belakang...

Lepas ni, kalo piknik lagi.. harus ada xtvt mandi-mandi..
Baru syok... Lagi syok kalo buat bbq !

22 comments:

NM02 said...

betul2... kalu p piknik, lagi syiok kalu wat bbq.

Chik Att said...

bestnta .... CA pun dah lama tak piknik

Zue AnnaLeeya said...

hahaha... klako asya wat kaki gitu... pastuh ramai plok pengikutnya.... hehehe...

Nem0 o0h Nem0 said...

comel asya kat gmbr yg ke4 last tu..pndai posing..hehe

'NuReeN' said...

amboi pakat2 buat gaya sama.. eheheh bestnyerr baru td elly tanya lagi mummy bila nk p pantai...

ieda said...

tudia dlm aksi menongeng ekekkekek
cantik pic 1st tuu :)

makdara TERdiva said...

haha! comel aksi asya beposing cenggitu :D

karipapsayur said...

pantai chendor mana? kuantan kan? x takut ke boye naik darat?

Join giveaway mudah!

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal!(^_^)

AngahSayang2314 said...

heheheh kelakar jer tengok asya buat kaki macam tue...best jer tengok asya & semua mesra enjoyyyy

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehe baju oren tu pon sebuk nak lontar batu ye. ngehehe

LYAfrina said...

NM02:

btul tu,, lps ni kna wk bbq..bru syokk

LYAfrina said...

Chik Att:

lya pon dh lama sgt.. ni bru bpiknik ni..

-----------------------------------

Nem0 o0h Nem0:

ehehehe.. ikut org tu

-----------------------------------

Zue AnnaLeeya:

tu la.. hbis tpengaruh :-)

-----------------------------------

'NuReeN' :

weekend ni..hrus la bwk elly k pntai

LYAfrina said...

ieda :

heheh.. itula.lya pon suka pic 1 tu

-----------------------------------

makdara TERdiva :

hehehe,,pose tkankang tu

-----------------------------------

karipapsayur ;

jauh lg dgn ktn.. kt sempadan kemaman - kuantan..lps pintu gerbang kmn sikit jer... lps pntai chendor baru jumpa cherating..kalo dr kmn la..

LYAfrina said...

:: noremy bte rahmat :::

tq....
lps ni sy jengguk yer:-)

-----------------------------------

AngahSayang2314 :

hehehee.. sekali sekala berlibur dgn famili kan..

-----------------------------------

rose --{@ ibuRafiq @}-- :


itu la.. batu tu x kemana pon :-0

LYAfrina said...

:: noremy bte rahmat :::

tq....
lps ni sy jengguk yer:-)

-----------------------------------

AngahSayang2314 :

hehehee.. sekali sekala berlibur dgn famili kan..

-----------------------------------

rose --{@ ibuRafiq @}-- :


itu la.. batu tu x kemana pon :-0

Fieza79 said...

sonok nya berposing nakal mcm tu ramai2...meriah dan sporting2 suma nya...

mamalieyna said...

bestnyer smua sporting bergambo..hikhik..comel je bila ramai2 bergambar buat pose yg sama..

kiut asya!

shah-kayrul said...

bestnyer berpiknik satu family besar...dah lama tak berpiknik camnie...bila la dapat camnie....

Dilla Ady said...

hahahahah..suke tgk pose yg fain, asya yang bongkok pegang lutut tu..sweet hokeh..

kalu dapat mandi nih bez gak nih lya..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehehe..lawak tgk Asya..tiru gaya org dewasa..terhibur hati tgk gaya dia..

Bestkan jd kanak2..hati sentiasa riang & gembira..owh..alangkah indahnye zaman kanak2..klulah masa tu blh d putar semula....

kella said...

hehehhee... sangat bahagia! :) sekali ngan lya nampak brutal! beautiful brutal...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (138) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (61) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)