Tuesday, February 8, 2011

Makan Besar CNY....

AUTO PUBLISH

Assalamualalaikum..Baru sempat nak publish entri.. Tak pasti sama ada line tenet kat ofis dah ok @ tak hari ni..Line kat bangunan baru x bape ok lagi. oK.. Balik pada tajuk,, pada malam sebelum CNY tu, saya & family sempat makan-makan.. Kalo yang nyambut CNY makan besar pada hari tu,.. saya sefamily pon makan besar gak...Hehhehe.. sekali skala berkumpul. Ok... layan pic LEGASI ARWAH CIKGU AMRAN :-)

my big family... tapi x complete g ni...



My Family...

 
Yang ni ada sokmo :-)

Papa sayang asya
*
*
*
*
*
*
PENYEMONSERED MALAM TU
YANG BAJU HITAM TU

tocei...tocei...
Nanti Balik Ganu Belanjer Lagi Deh..

11 comments:

ciKmOt said...

wahhh lya...saper yang beraya sebenarnya ni...hehehe..salam lya...

CiK JuE said...

WAH BERAYA SAKAN NIE...cik jue pun sama busy sangat tak sempat buat n3

shah-kayrul said...

wah makan besar nie...confius jap..nie CNY ker Aidilfitri..

Fieza79 said...

amboi makan besar jgk kamu2 ye...kami mlm CNY tu layan tido awal je..hehee sebab esok nya plan nk berpicnic so kena tido awal sbb nk bangun awal...hehe

AngahSayang2314 said...

hehehe org lain raya dia pun tumpang yerrrr

kella said...

hai lya.... wah... lama sungguh tak datang sini.. wah... memang makan besar punya...
seronok kan bersama keluarga! kita pun balik kampung ritu kaw kaw luang masa ngan keluarga!
pahtu bila balik lalu kemaman.. teringat kat lya.... :)

'NuReeN' said...

raya sakan noo... bestnyerr...
x ajak nureen pon. hehehe
tahniah skali lagi utk lya
http://nureenasir.blogspot.com/2011/02/tahniah3x-keputusan-ganya-adalah.html
email detail k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya kita dah lama tak makan besaq sama2 cantik header baru mana gambo asya, rugi ari tu pi pahang tak habaq mai kat lya, tapi kita ada mention kat FB nak jumpa sape2 yang ada kat area pahang tu...next time kalo pi kita kasitau k

Mak Su said...

enjoy :D

ieda said...

sedapnya makan ramai2 nie .. nak2 bila disponser kan .. ada org belanjee tuu .. mau x berselera bila makan :)

bile lak kita nak jumpe nie lya :)
ps : cantik header baru lya tuu :)

LyNn HaMzAh said...

memang syok makan-makan dgn family nie...lebih2 lagi kalau ada yg belanja...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)