Wednesday, February 9, 2011

Photoshoot : Gadis Payung Di Pantai Kuala Kemaman

Seperti yang dijanjikan... hari ni saya publish hasil photoshoot suke2 hati tu. Untuk pengetahuan, saya ke sini semata-mata untuk berphotoshoot ni. Nasib baikla Fain ni mmg sporting sgt2.. Layan jer kat bini dia.. Sambil2 sengih2 tengok aksi bini dia ni. Agaknyer apala yang bermain dlm fikiran dia erk??? Owh... sebelum tu, saper yang terlepas entri disebalik tabir photoshoot ni, boleh KLIK SINI.Satu lagi sila abaikanlah dressing saya tu, shawl merah & baju kuning bata. Sebenarnya shawl tu ada kaler2 kuning & ok jer pakai dgn baju tu, tp dalam pic tu dah tak nampak plok.. Pelik jer nampak.

Suka sgt2 pic ni... sudah pun selamat di headerkan.. Tapi rasanyer tak lama sbb lebih suka pic asya tersayang y jd header.. Lepas rindu. Atau lepas ni pic kami bertiga ke.. Kena tunggu pic terbaek dulu.

Yang ni kelakor... sebab macam nak masuk acara larian 100m... Aiii, rindu plok zaman sekolah dulu.

Masih malu-malu kucing.. Sebab ramai mata memandang..

Time ni dah makin stabil.... layan jer :-)

Zoom In...

Terus beraksi

End last.... suka jugak yang ni..

 Berita sedih, pada keesokkan harinya, ada kematian kat tempat saya bgambar ni.. Tak pasti mayat dah jumpa ke belum.. Ekceli pantai ni xleh mandi-manda. Dan dgr citer berlaku jugak tsunami kecik pada hari kejadian.. Ada rumah yang roboh.. Dan dgr citer tempat batu-batu saya bergambar tu dah jadi mcm longkang.. Tak tau la lagi kesahihannya sbb tak tgk lagi keadaan kat situ.. Patutla keesokkannya saya tenggok byk kereta bomba masuk ke situ. Coz time tu nak beli satar & otok2.

--> Tenkiu buat Fain+Asya & my photo-G iaitu ank sedara saye:-)

25 comments:

bun_nee said...

nice.. dslr ek??

ciKmOt said...

wahh...leh jadi model dah ni...

LYAfrina said...

bunn_nee :

hehehee.. bkn dslr la.. kamera digital biasa j ni.

LYAfrina said...

cik mot:-

model utk suami, ank & blog sndiri blh la:-)

shah-kayrul said...

wah...lya dah jadi model nie...sape yg ambik gambar...asya ker???

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah dah macam model dah ni...baik punyer posing

LYAfrina said...

kayrul :-

hihihi.. ank sedarala jd photo g

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahaha, terbaeeekkk..
model payung pun payung la cik lya..
sporting la fain, kalo asben aiii.. jenuhle kena kutuk.. huhuhuhuu

'NuReeN' said...

wah model di persisiran batu2 pantai..
lya contest apa ya.. nanti nureen check la tgk gambo mcm menarik ja contest tue.. ehhee...

*c2 tmpt keras ek lya...

miera said...

cantik pic lya..klu guna dslr comfirm lagi cantik. =)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

phewitttttttt awek cunggg

ehhehehe

mummy_ayu said...

comel er..semua pun cun..rajin cik fain layn, kalu hubby ayu..mungkin tidak la..

mummy_ayu said...

HB for u dear...

makdara TERdiva said...

cantik la dear! tp kalau payung tu ade kaler2 lagi cantik!

thumbs up tuk photograper :D

Zaidah said...

pewittttttt.....bleh kenal tak....hehehe

Fieza79 said...

wahh menarik2 model ni...berpayung lagi..sumber inspirasi jgk ni utk fieza berphotoshooting ujung minggu ni..hehee

rina a.k.a jaijina said...

alololo, buleh jadi model payung ar mu, hehehe..

eh, betul ke dok ade tsunami kecik kat situ? dok dgo kabo berita pong..ape² mmg tak selamat nk mandi situ..

AngahSayang2314 said...

wah lya sempat lagi tue.... berposing2 yee

Sricahaya said...

suka tgk pemandangan kat situ..cantik..

lya dah leh jadi model dah ni..hehe

munna said...

dah ala-2 model ... ni next top model from kemaman ni...

ab@h_Izz said...

salam
...nice pic..nice view...

mamalieyna said...

pandai posing lya ni tau..kalau eina..hehe..sepesen je =P

LYAfrina said...

TO ALL :

tenkiu atas semua komen.. sy x layak sgt2 nk jadi model.. hehehe.. model utk suami, ank & blog sendiri blh la :-)

mekchu said...

cantik baju kembang2 kat bahu tu... dah lama mencari... beli kat mana erkk???

ieda said...

eceh2 .. leh jadi model GA nie dikk ekekekke

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (111) in N.A.T.U.R.E (98) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) MyHappyFamily (71) INFO (67) MACAM2 ADA (57) Asya's School (56) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (47) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (42) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) Check-Up (33) NuFF (33) CINEMA (32) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) mama+papa+fasya (15) Artis (14) Bento Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)