Sunday, March 27, 2011

Kucing yang di makeover...

Ish..ish...ishhhhh

Mula-mula terpandang kucing ni, ingatkan kucing ni spesis pelik2... Sebab nampak ada bintik2 merah kat misai dia.. Ada jalur merah kat kuku dia & dahi.. Bila ambik... ghupernyer, di makeovernyer kucing ni. Kucing ni jiran punya, ada seekor lagi, kaler camni gak pon dimake over camni.. Dengan inai.. Adoiiii.. 

Teringat saya masa zaman2 kecik dulu, selalu curi lipstik mama n main makeup2 kat kucing2 saya. Siap sapu kat bibir , pipi jd blusher & atas mata jadikan eye shadow. Ada pic tu dulu.. Kalo jumpa blh upload sini. Nama kucing y dimakeup saya masa zaman kecik2 dulu ialah nyut, pussy, nick, duka & aper lagi aaa... Sebab sy mmg ada byk kucing. Namun itu semua kenangan lama :-(

I LOVE CAT

7 comments:

dyea irdina said...

ada gak ek orng make up kucing..tak kena cakar ke..

dyea irdina said...

ada gak ek orng make up kucing..tak kena cakar ke..

Zaidah said...

comel nama kucing lya.....ada lagi tak kucing2 tu...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ishhh..mcm2..kucing pon blh makeover ye..tp comel.. :)

munna said...

teringat anak buah munna yg cantas misai kucing jadi kontot...dia kata misai dia panjang sgt... kesian kucing tu...

Dilla Ady said...

hmmm...ade gak yg kenakan kucen camni..huduh da jadinye..sian kucen tu..

shah-kayrul said...

pelik betul...sian kucing tue kena make over

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)