Friday, March 18, 2011

PHOTOSHOOT : ASYA & BASIKAL

Entri ini bakal menyaksikan pic anak saya bersama basikal kesayangannya. Juga pic bulan 2 aritu, b4 saya sakit. Time ni saya baru balik dari keje, lps siap mandikan asya.... Terus ajak asya main basikal kat luar utk beri kesegaran pada otak asya setelah sehari berkurung dalam rumah. Dan saya macam biasa.. bila nampak ada aksi2 cun, terus capture!

Ni basikal kesayangan saya.. Masa kat kedai ni saya menangis nak basikal ni Masuk jer kedai terus saya duduk atas basikal biru ni. Mama & papa saya suh bangun, saya x bangun gak . Last2 mama & papa saya terus angkut saya skali duk atas basikal ni. Sampai dalam kete pon saya duk atas basikal ni..


Aksi si  dara & basikalnya


Kali ni saya bagi pose baek punyer utk mama


Lagi aksi untuk mama


Hohhh.. ambik mama.. Senyuman spesel buat semua!

~ END ~

---> mood merudum s tenet slow. nk bw pon x best.. Nk upload pic lambat, nak komen pon ssh. Kalo ada y x dpt komen sy jgn kecik ati yer.. Kadang, blog blh buka, tp nk baca isi n3 xleh.

18 comments:

Farra Dhelina said...

comey je asya sgn beskal dia

Jamiel said...

Hu3..
Main beskal sambil posing ye..

AngahSayang2314 said...

ala..ala.. comel nyer dia gamabr kat atas tue

Salina@IbuAqil said...

Lya.. Senyuman anak ni buat kita jadi bertambah sihat kan lya.. Senyuman merekalah ubat penawar untuk kita kan?!! Syukur sangat2 adanya mereka dalam hidup kita.. Kadang2 bila mood ina down disebabkan keadaan sekeliling, bila pandang or teringat balik senyuman anak terus kita pun mengukir senyum tanpa sedar kan lya.. uwawawawawwawwaaaaa!! mood ai sgt2 down saat ini.. hukhukhuk neway, dpt tgk snyuman manis asya terubat rindu {baca entry lya ni dari opis.. teringat Aqil kat taska.. ;o)}

MamaYatie said...

alolo..conot yer asya nek beskal..gohek laju deh...

lia said...

sebijik mcm Amsyar nyer cuma toys kat dpn tu xde... ;p

mama iris said...

comel2...khayra dia taknak kayuh la...dia guna kaki seret kat tanah je....suh kayuh guna pedal...dia x mbohh......heheh

mamalieyna said...

canteekk gambarnya..+ model pun sporting/...bertmbh cute gambar..lalala..hehe..

Ena said...

alolo.. sweetnyer asha ngan beskal barunya tu.. sure nak tido pun ingat beskal kan.. hihi..

munna said...

alahai ..comelnya asya... kakak meya beli basikal tak mau naik pun dia lagi suka seret je basikal tu kehulu kehilir

Cma Shiema said...

comenye...pinjam beskal bole.....

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

comel sangatlah geram je..posing yang menarik untuk mama dia

Adyshariz said...

ala comei nya..pasni boleh join contest kak yong tau

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sonot je asya main beskal leh la join contest kak yong tu...makin besaq makin cantik anak dara lya ni

-Nureen- said...

lya ada contest aksi bersama basikal tau...

http://nureenasir.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-si-cilik-berbasikal.html

due 31/3 ni

εїз Cik Fasya εїз said...

kemain lg asha ek...hehe

kak,jeles tgk sume pic kak lya da cantek...camera mahal kannn..hehe..

LYAfrina said...

TO ALL :

TENKIU KOMEN SINI.. LYA DH LAMA JOIN CONTEST TU.. NI PIC LAMA..

CF:
KAMERA DIGITAL BIASA JE NI.. EDIT JE PIC.. X UPLOAD PON LG PIC GNA DSLR...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sama gaklah ngan Qis..
Dh duduk atas beskal tu..dh x nk turun dh ..dlm keta pon duduk atas beskal tu..dh bbrp hari dh boring dh ngan beskal dia tu..x main sgt pon..maybe x de kwn nk berebutkan..hehe.. ;)

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (133) WEEKEND (107) in N.A.T.U.R.E (97) Kata HATI LYA (94) M.A.K.A.N.A.N (75) About Me (73) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) MyHappyFamily (68) INFO (67) MACAM2 ADA (57) Friend (56) Asya's School (55) M.E.M.O.R.Y (52) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (47) Shopping (47) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Birthday (44) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (42) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) Check-Up (33) NuFF (33) CINEMA (32) Let's Eat (32) D.I.A.R.I (31) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (28) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) MamaAsya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) Artis (14) Bento Asya (13) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) mama+papa+fasya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) mama+papa (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)