Tuesday, March 22, 2011

Taman Gelora : Asya In Nature!

AUTOPUBLISH

Disaat saya buat n3 ni saya sdg sakit kepala sgt2.. Baru lps mkn ubat pelega. Tapi nk gak ngadap ni. Sakit mata nahan:-( .. Sori yer kalo jemu sbb n3 saya asyik pic asya ajer... iyerla nama pun blog " CAHAYA HATIKU " , sempena makna di sebalik nama asya. So, pic ni jer pengubat hati, penghilang derita y membawa kebahagiaan dalam kehidupan mama & papanya:-)

Lokasi Taman Gelora ni adalah di Kuantan. Dekat jer dgn Pantai Teluk Cempedak. Taman ni mmg sgt2 cantik!! Depan taman ni ada pantai & didalam taman ni ada tasik. Ada gak tasik teratai. Kat sini mmg femes org buat outdoor photoshoot utk pengantin. Time ni pon ada pengantin buat outdoor photoshoot.

Sempat singgah sini hari rabu baru2 semasa ada appoitment jumpa pakar kat spital . Tapi picnyer lebih kurang ajer, sbb saya x bape nk sihat g time ni. Dgn sakit kesan jarum butterfly y digunakan kat spital berkali-kali sbb darah membeku.

Asya ikut mama dia y sukakan alam semulajadi.

Lagi pose dari asya..
Pic candid y mama suker:-)

Mood mashammm

Nampak cam byk masalah jer asya ni??? pikir aper cyg??

Part y saya suka.. Kalo x silap, buai ni saya ada tgk dlm pic outdoor photoshoot kwn saya. Sebab asya nak naik, saya pon terus snap.. Tapi saya luper nk duk kat buai ni gak. Next time, sy nk naik buai ni plok.

Buai Laju-Laju,
Sampai Hujung Sana,
Apa Dalam Baju,
Sekuntum Bunga Cina...

" HAVE A NICE DAY "

15 comments:

mummy_ayu said...

comelnya asha...baju gown dia pun cantik..kena sgt bial shoot kat nature tu...sweeeeettttt...

Ena said...

cute & sweetnyer... :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik semua gmbr...
Alahai apsal plak muke mashaamm..kena jarum erkk..sian..
lily pon suke tgk pic yg kat buai tu..cantik.. ;)

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

comel n cantik.....suka gambar atas buai....

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

cantik gambo yang last tu...so sweet awat asya masam je baru bangun tido ke...

Nureen said...

asya semakin pandai berposing.. ari tue ada contest buai tau lya.. tp x due..

asya comel la.. dia suka berkwn x lya.. nanti bila jumpe bleh jd gang.. ;)

Bio Aura RM650 said...

Salam singgah ke blog ni ;)
cantik gamba cahaya hati awk.. keep up nice blog.. ;)

maszmadi said...

cantik la pic kat taman gelora nie.. very sweet da model..
penah sampai tp x der la nak take photo time tu.. huhu

NM02 said...

amboi anak dara sorang ni

dakcik said...

dah lame ain xg jalan cni..huhu...kalo balek ktn mmg xsempat nk jalan..comel asya !

Zaidah said...

monyok aje muka asya...kenapa.....tapi tetap comel...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

so sweet!!!

ieda said...

asha di taman gelora ye .. akak x pernah sampai .. selalu ke TC jer .. entah lah x terlintas nak ke sana huhuh aper lah akak nie kan ekekkek

cantiklah baju asha tuu suke tgk seksisssss :))

Farra Dhelina said...

makin ctk dh pic2 lya.. smga impian terlaksana! :)

shah-kayrul said...

wah siap nak buai lagi asha...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) H.O.L.I.D.A.Y (30) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) mama+papa+fasya (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) fasyafrinatraveltales (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)